Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) zag in augustus een van de belangrijkste ontwikkelingen in zijn bestaan, aldus Galaxy Digital

Terugblikkend op augustus stelt het cryptocurrency-investeringsbedrijf Galaxy Digital in zijn maandelijkse marktrapport dat bitcoin (BTC) een zeer belangrijke ontwikkeling heeft doorgemaakt vorige maand. De portfoliomanager van het bedrijf stelt dat het een van de belangrijkste gebeurtenissen is in het 12-jarig bestaan van Bitcoin!

Paul Cappelli, portfoliomanager bij Galaxy Digital, benoemt in het rapport dat het feit dat MicroStrategy $250 miljoen in bitcoin stopte een zeer significante gebeurtenis is. Volgens hem zou het echter aan veel mensen voorbij zijn gegaan hoe belangrijk dat eigenlijk was voor Bitcoin:

“Buiten het medeweten van veel waarnemers, zag augustus een van de meest baanbrekende en legitimerende gebeurtenissen voor de [crypto] ruimte tot nu toe. MicroStrategy Inc., een business intelligence-softwarebedrijf dat openbaar wordt verhandeld op de NASDAQ (ticker: MSTR), kondigde een balansinvestering van $250 miljoen in bitcoin aan. Dit vertegenwoordigt bijna 20% van de totale kaspositie van het bedrijf.”

- Advertentie -

Het feit dat MicroStrategy honderden miljoenen dollars in bitcoin heeft gestopt is volgens Galaxy Digital “een indicatie van wat nog moet komen, aangezien een geavanceerde basis van investeerders rekening houdt met de langetermijnimpact van inflatie als gevolg van Covid-19, ongekende overheidsstimulansen en wereldwijde politieke, sociale en economische onzekerheid.”

In die zin zou de investering in bitcoin van MicroStrategy het imago van bitcoin als veilige haven verder verstevigen. Steeds vaker wordt bitcoin het “digitale goud” genoemd aangezien het zich over het algemeen weinig aantrekt van wat de wereldwijde markten doen. Daarnaast is Bitcoin natuurlijk volledig gedecentraliseerd en is er geen enkele partij die invloed uit kan oefenen op het netwerk.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.413,93 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.413,93 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...