Discussier met alle crypto insiders via Telegram

‘Bitcoin (BTC) ziet er sterk uit,’ tweet Elon Musk naar Harry Potter schrijfster J.K. Rowling

Elon Musk, die we allemaal kennen van de bedrijven Tesla en SpaceX, staat erom bekend nogal controversiële dingen te tweeten ondanks zijn functie. Zo heeft hij in het verleden ook zijn online mond opengedaan met tweets over bitcoin (BTC), waarin hij de nummer 1 cryptocurrency “quite brilliant” noemde en aangaf ervan overtuigd te zijn dat papiergeld zal verdwijnen. Dat deed hij dit keer weer.

Koop 1000 euro aan bitcoin zonder commissie bij Bitvavo!

- Advertentie -

Als reactie op een tweet van J.K. Rowling, een auteur die bekend is van de Harry Potter reeks, schreef Musk dat door de “enorme uitgifte van valuta” door de centrale banken bitcoin er in vergelijking sterk uitziet.

Wat Musk tweet klopt natuurlijk wel. Als we kijken naar de M2, de “money stock” ofwel de geldhoeveelheid, zien we dat er in de VS in de afgelopen 3 maanden $2,3 biljoen is bijgedrukt.

Musk is echter niet de enige miljardair die uitspraken heeft gedaan over Bitcoin. Zo heeft Paul Tudor Jones onlangs aangegeven geïnteresseerd te zijn in Bitcoin en wil met zijn fonds van $5 miljard gaan investeren in de cryptocurrency. Omdat hij net als Musk en vele andere bang is dat centrale banken de huidige economische situatie niet goed kunnen oppakken en het daarom fijn vind te investeren in een niet gecorreleerd effect.

“Ik ben geen voorstander van het geïsoleerde bezit van Bitcoin, maar erken het potentieel ervan in een periode waarin we het meest onorthodoxe economische beleid in de moderne geschiedenis zien. We moeten onze investeringsstrategie dus aanpassen. […] Uiteindelijk is de beste winstmaximalisatiestrategie het bezitten van het snelste paard. Als ik gedwongen ben te voorspellen, is mijn weddenschap dat het Bitcoin zal zijn “, schreef Jones in een rapport.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.024,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.057,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.101,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.111,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.226,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.024,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.057,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.101,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.111,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.226,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...