Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin, het coronavirus en de economie: gratis AMA met David en Michiel!

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en overal voelen we de gevolgen. Zonder zomaar voorbij te gaan aan de trieste situatie valt het in onze omgeving voor members op dat er veel aandacht is voor de wereldwijde reactie op het virus en hoe die reactie zich vertaalt naar de markt voor cryptocurrencies. Vrijdag 10 april om 20:00 zullen onze analisten David en Michiel in een live Ask Me Anything- (AMA) sessie de situatie bespreken en is er ruimte voor vragen vanuit het publiek! Schuif vrijdagavond aan op ons YouTube-kanaal en discussieer met ons mee!

In een eerdere AMA stonden David en Michiel, bekend van hun technische analyses, eerder al het publiek te woord. Omdat deze goed werd ontvangen en de situatie erom vraagt organiseren we de tweede editie. Op YouTube zal je live vragen kunnen inschieten en David en Michiel zullen zoveel mogelijk van deze vragen beantwoorden. Ben je member? Dan zal je in aanloop naar de AMA al de kans krijgen om een vraag in te schieten. Nu al met ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

- Advertentie -

Afgelopen maand hebben we kunnen aanschouwen – zo medio maart – dat de koers van bitcoin meeging in de leegstroom van beurzen wereldwijd. Kan bitcoin na deze pullback de rug rechten? Lees verder in de analyse van Michiel!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.155,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.016,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.087,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.097,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.155,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.016,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.087,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.097,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Het einde van de dollar als wereldreservemunt

In juni heeft de Amerikaanse Federal Reserve meer geld geprint dan in de afgelopen 200 jaar bij elkaar. Je leest het goed. De afgelopen...