Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
15/07/2022 17:54 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/07/2022 17:54

Bitcoin koers op korte termijn naar deze prijsdoelen?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Gisteren hadden we een fantastische trade set-up gedeeld met een bijna perfect instapmoment voor de koers van bitcoin (BTC). Met deze trade zou je al meer dan 5% kunnen hebben verdiend op je geld. Maar afgezien van het instappen, is het natuurlijk ook erg belangrijk om te weten op welke momenten je het beste kan in- en uitstappen als je bezig bent met day trading en swing trading bij crypto en aandelen.

Kan bitcoin naar $2,3 miljoen? Wereldberoemde auteur vindt van wel
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin in- en uitstapmomenten bepalen met Fibonacci

Je kunt deze uitstapmomenten analyseren met behulp van de technische analyse. Vandaag ga ik het hebben over een specifiek onderdeel van de technische analyse: Fibonacci-niveaus. Je kunt Fibonacci niveaus gebruiken om te bepalen waar je tijdens een trade kan uitstappen en waar je winst kan pakken. Ik zal uitleggen hoe je de Fibonacci niveaus in de praktijk kunt gebruiken. Het is een vrij eenvoudige tool die je als beginner kunt toepassen in Tradingview, het programma dat je gratis kunt gebruiken bij het doen van technische analyse.

De Fibonacci niveaus zorgen ervoor dat je duidelijk niveaus krijgt waar je winst kunt gaan pakken. De theorie erachter is wiskundig van aard en heeft te maken met de Fibonacci-getallen. Als je dit weekend niets te doen hebt, kun je daar even in gaan graven om een echte expert te worden op het gebied van technische analyse bij crypto en aandelen 😉

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie