David van Ineveld David van Ineveld
09/03/2022 15:00 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/03/2022 15:00

Bitcoin koers schiet omhoog! Rekenen we af met de bearish trend?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De bitcoin koers laat een flinke opwaartse move zien en heeft tevens een hogere low weten te maken. Bullish dus! In deze nieuwe video bespreek ik de prijsactie en deel ik een aantal kritische niveaus die gebroken dienen te worden om af te reken met de bearish trend. Deze is nog steeds niet gebroken!

Ook ga ik in deze video in op de dollar cost average (DCA) strategie. Wat is dat precies en waarom is het waardevol? Ik bespreek de variaties op deze strategie.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie