Michiel Ipenburg
28/12/2020 09:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/12/2020 09:06

Bitcoin koers video: Nog een laatste move? Mooie winst behaald op altcoin Zilliqa (ZIL)!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin_koers_video_nog_een_laatste_move_zilliqa_ZIL

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Wat heeft bitcoin voor een uitzonderlijke kerst gezorgd! Zoals eerder al aangegeven in de omgeving voor members zou de bitcoin koers boven de $24.000 losgaan. De stijging die we zagen was een hele mooie. Op dit moment zijn we wel aanbeland op de signals van de extreem lage tijdframes als de 4-uur. Ik denk dat de volgende move die we gaan zien voor de korte termijn de laatste kan zijn voor dit moment. De $28.000 zouden we daarbij kunnen retesten en uiteraard zou een schot richting de $30.000 erin zitten. So far so good! De altcoins kregen rake klappen. Zilliqa (ZIL) wist als een van de weinige goed stand te houden, zo sloten we het trading signal van Zilliqa af met 78,4% winst! Info omtrent Cornix, de trading bot software waarmee onze trading signals automatische kunnen worden overgenomen, wordt aan de hand van de ZIL trade in de video toegelicht.

Wil je meer gratis video’s bekijken? Bekijk dan ook ons YouTube-kanaal. Vergeet je daar niet te abonneren zodat je geen enkele video mist! Wil je weten wanneer en welke altcoins wij kopen of verkopen? Word dan member en je ontvangt onze trading signals. Daarnaast houden we je daar op de hoogte van de koersen en laatste ontwikkelingen op de markt, ontvang je uitleg en krijg je toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten en andere members. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!
In een recente live uitzending blikten Michiel en John terug op 2020 en werd er gesproken over het toekomstig koersverloop van de moeder aller cryptocurrencies. Wat is de invloed bijvoorbeeld van de grote jongens die nu steeds meer aanwezig zijn in de markt? Daarnaast worden ook prangende vragen van veel kijkers behandeld: van “is het al tijd voor altcoins?” tot “hoe bepaal je of een altcoin project het investeren waard is?”. Kortom, genoeg interessants om terug te kijken! Bekijk de uitzending hieronder terug.

 

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie