David van Ineveld David van Ineveld
21/11/2023 20:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/11/2023 15:36

Bitcoin stijgt, is het nu te laat om in te stappen?

Bitcoin-BTC Dogecoin-DOGE more-coins-icon
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Is het te laat om bitcoin te kopen? Het is een vraag die velen zichzelf op dit moment stellen gezien de enorme prijsstijging van bitcoin de afgelopen periode. In mijn nieuwe video bekijk ik bitcoin, fantom (FTM) en dogecoin (DOGE). Daarbij laat ik zien welke prijsniveau’s ik op deze grafieken het interessantst vind.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

 Bitcoin koers ziet momentum afzwakken

Na een flinke stuiter op de 21-dagen moving average (MA) handelt bitcoin op dit moment onder de weerstand bij $38.000. Wat nu echter duidelijk te zien is, is dat het momentum van de huidige rally aan het afnemen is.

Wat betekent dit voor mijn analyse en op welke punten heb ik interesse om meer bitcoin te kopen? In mijn video ga ik uitgebreid in op de mogelijke scenario’s voor de komende periode.

Advertisement

Fantom nadert interessant punt, dogecoin voor groot obstakel

Naast bitcoin kijken we in de bovenstaande video ook naar fantom en dogecoin. Op de fantom grafiek is te zien dat de koers een belangrijk punt nadert. FTM daalt op het moment van schrijven maar zou zomaar eens in de buurt kunnen komen van een mooie entry.

Verder zien we dat dogecoin is uitgebroken uit een neerwaartse trend. De meme-coin staat daarmee nu wel voor een groot obstakel. Benieuwd naar welke prijsniveau’s ik kijk voor een mogelijke entry? Je ziet en hoort het in de video hierboven!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement