Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin zal door Amerikaanse financiële stimulus niet direct stijgen

De Amerikaanse financiële stimulus van $2 biljoen zal er niet direct voor zorgen dat de koers van bitcoin to the moon zal gaan. Echter zal het er wel voor kunnen zorgen dat de prijs langzaamaan omhoog zal klimmen in 2020. Dit beweert Wayne Chen, CEO van Interlapse en de bedenker van Coincurve.

Zelfs te midden van de pandemie verwachten traders dat Bitcoin een nieuwe all-time high (ATH) zal bereiken voordat 2021 aanbreekt. Zoekresultaten voor cryptocurrency stijgen doordat investeerders niet meer in de traditionele markten durven te investeren. Dit wil volgens Chen niet zeggen dat Amerikanen de $1.200, die komt vanuit de overheid, direct zullen willen investeren in crypto. Het doel van het stimuluspakket is om het financiële gat te vullen voor mensen die door de COVID-19 uitbraak inkomsten missen of niet meer naar hun werk kunnen.

Ik denk dat mensen sneller geneigd zijn hun crypto te behouden, zelfs na het stimuluspakket… Ik denk niet dat duizend dollars extra op hun bank ervoor gaat zorgen dat er veel geld de cryptomarkt in zal stromen.

- Advertentie -

Ondanks het stimuluspakket ervoor zorgt dat velen een extra deel inkomen zullen genietenen, zal de reactie op de economie hetzelfde kunnen blijven. Mensen zullen in een recessie niet gaan uitgeven, maar sparen. Dit principe geldt voor zowel de cryptomarkten als de traditionele markten. 

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.382,06 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.382,06 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...