Roy van Krieken Roy van Krieken
11/10/2022 19:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/10/2022 19:04

Bitwise CEO: “In de bitcoin bearmarkt kun je een fortuin verdienen”

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitwise CEO: “In de bitcoin bearmarkt kun je een fortuin verdienen”

Foto: BeautifulBlossoms/Shutterstock

Het gaat nog altijd slecht met de koersen van de meeste cryptocurrencies. Zelfs bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) staan vandaag de dag met meer dan 50% in het rood ten opzichte van een jaar geleden. Volgens de CEO van Bitwise, Hunter Horsley, is deze periode van pijn in de markt echter ook het moment dat je echt een fortuin kunt verdienen.

Dit is waarom de bitcoin koers vandaag 4% gedaald is
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bearmarkt biedt kansen

Horsley gaf in een interview met Bloomberg Technology aan dat je met de crypto markt eigenlijk altijd wel geld kunt verdienen. Desalniettemin is vooral een bearmarkt ideaal om echt een flinke sprong te maken. Dit is volgens hem het moment dat mensen serieus veel geld kunnen gaan verdienen.

“Hoewel er in veel momenten van de crypto markt mogelijkheden zijn om geld te verdienen, zijn bearmarkt momenten de momenten waarop fortuinen kunnen worden gemaakt. En dus positioneren sommigen zich in de huidige berenmarkt en komen de markt binnen,” zei hij.

Een nieuwe bitcoin bullmarkt in 2024

Horsley verwacht wel dat we nog even moeten wachten op het einde van deze bearmarkt. Hij stelt dat het waarschijnlijk is dat in 2024 de crypto markt zal beginnen aan een nieuwe rally en een nieuwe bullmarkt zal losbarsten. Als we Horsley mogen geloven dan moeten we nog even geduld hebben dus.

“We krijgen vierjarige cycli, we krijgen drie jaar van bullmarkten met groeiend momentum, en dan krijgen we een jaar van een berenmarkt. Dus in 2014, de markt was bijna 60% gedaald; 2018, de markt is meer dan 70% gedaald; en dit jaar, uiteraard, is de markt in 2022 ongeveer 60% gedaald. De verwachting als de markt zijn historische trend voortzet zou zijn dat we volgend jaar aan een nieuwe cyclus beginnen.”

Voor zijn voorspelling gebruikt Horsley trends uit het verleden. Of dit in de huidige macro-economische situatie ook nog zal kloppen moet nog maar blijken. Niemand heeft een glazen bol, ook de CEO van Bitwise niet.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie