Roy van Krieken Roy van Krieken
12/10/2023 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/10/2023 15:52

Cardano herpakt de koppositie: ontwikkelingsactiviteit historisch hoog

Cardano-ADA Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
cardano-ada-bitcoin-santiment

Foto: Shutterstock/FellowNeko

Cardano (ADA) heeft opvallend de leiding genomen op het gebied van ontwikkelingsactiviteit, dat meldt Santiment. Maar wat duidt deze hernieuwde energie in het ADA-ecosysteem aan, en hoe zou dit de positie van ADA in de markt kunnen beïnvloeden?

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Cardano ontwikkelt rap door

Uit data van blockchain-analysebedrijf Santiment blijkt dat ADA onlangs weer de toppositie heeft ingenomen in de ranglijst van ontwikkelingsactiviteiten, met een indrukwekkend aantal van 611,47 opmerkelijke GitHub commits in de laatste 30 dagen. Cardano stond eerder achter Polkadot (DOT) en Kusama (KSM), die nu met 500,67 GitHub commits in de afgelopen 30 dagen gezamenlijk op de tweede plaats staan. 

Deze activiteit kan ontwikkelaarsvertrouwen in de blockchain en de mogelijkheid van nieuwe features in het project’s ecosysteem signaleren. Het is essentieel om op te merken dat een actieve ontwikkelingscyclus vaak een positieve toekomst projecteert, niet alleen voor de blockchain maar mogelijk ook voor de waarde van token.

Advertentie

Veiligheid van bitcoin (BTC) in beeld

Naast de interessante bewegingen vor het Cardano netwerk, signaleert Santiment ook bewegingen in de bitcoin (BTC) markt. Het bedrijf merkt op dat de voorraad van BTC op crypto-exchanges momenteel rond de 5,68% zweeft, het laagste niveau in bijna zes jaar. Dergelijk gedrag kan impliceren dat marktdeelnemers hun BTC voor de lange termijn zelf bewaren, wat toekomstige verkoopdruk zou kunnen minimaliseren en een indicator kan zijn voor een bullish marktsentiment. Santiment licht toe:

“Bitcoin zag de meeste munten (meer dan 10.000 BTC) die sinds 7 september van exchanges af zijn gehaald, en de crypto met de hoogste marktkapitalisatie maakt een tweede poging om een marktwaarde van $28.000 te overschrijden.”

Cardano’s hernieuwde ontwikkelingsdrift en de strategische bewegingen van bitcoin-investeerders tonen de veelzijdigheid en complexiteit van de markt, waardoor beleggers, ontwikkelaars en analisten voortdurend op hun tenen blijven voor de meest optimale besluitvorming. Het lijkt er in ieder geval op dat bitcoin beleggers en Cardano ontwikkelaars goede hoop hebben voor de toekomst.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie