Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws CEO Pantera Capital Dan Morehead: Bitcoin $67.500 waard in 2019!

CEO Pantera Capital Dan Morehead: Bitcoin $67.500 waard in 2019!

Pantera Capital, een blockchain-beleggingsbureau, gelooft in de toekomst van cryptocurrency en voornamelijk in die van Bitcoin. Volgens Dan Morehead, CEO van Pantera Capital, gaat Bitcoin $67.500 bereiken in 2019.

Dan Morehead maakte in 2013 een dergelijke uitspraak waarin hij voorspelde dat de adoptie van de cryptocurrency vroeg of laat zal toenemen en daarmee tevens de prijs zal stijgen.

- Advertentie -

Morehead vergeleek in 2013 Bitcoin met Microsoft. In het prille begin van Microsoft waren investeerders ook sceptisch over het aanschaffen van Microsoft-aandelen:

Naar mijn mening lijkt het op het kopen van Microsoft, destijds voor $0,20 per aandeel. Het was al moeilijk toen de koers $0,10 per aandeel was. Achteraf gezien, was het duidelijk goede handel. Ik denk dat Bitcoin nu precies zo is.

In een vorig interview adviseerde Morehead investeerders om te kijken naar het grote plaatje als men van plan is te investeren in cryptocurrency. Volgens de CEO is het altijd belangrijk om in meer dan één vermogen te investeren. Zo vermijdt men herhaling van de jaren ’90, waar velen investeerdden in Yahoo maar Google, Amazon en Facebook aan zich voorbij lieten gaan.

Morehead is overtuigd dat Bitcoin nog dit jaar $21.000 zal bereiken en $67.500 in 2019. Hij verklaart dat deze stijging gedeeltelijk zal komen door de lancering van Bitcoin futures-handel door CME en CBOE, wat ervoor zal zorgen dat veel instellingen de digitale munt zullen adopteren.

Dan Morehead haakt in op de vergelijking van Bitcoin met goud:

Ik was gisteren in gesprek met een investeerder over Bitcoin en hij antwoordde enigszins afkeurend: het is net als goud kopen. Nee, zei ik, het is net als het kopen van goud in 1000 voor Christus. 99% van de financiële wereld moet nog in aanraking komen met Bitcoin. Zodra zij dat doen, zal Bitcoin of $5.000 of niks waard zijn.

Tom Lee, medeoprichter van Fundstrat Global, gelooft ook in een stijging van Bitcoin voor het einde van 2018. Hij voorspelt dat Bitcoin $25.000 gaat halen voordat het jaar voorbij is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.247,27 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.149,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.212,47 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.219,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...