David van Ineveld David van Ineveld
27/03/2020 15:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/03/2020 15:00

Coronavirus and trading: bekijk de webinar van David terug!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
coronavirus_and_trading_bekijk_de_webinar_van_david_terug

Gisteravond gaf David van Ineveld (vanuit emmtics) de eerste editie van zijn gratis webinars. Deze editie ging over welke lering we kunnen trekken uit de wereldwijde reactie op het coronavirus en hoe we deze lessen kunnen toepassen op onze handelsstrategieën.
In de webinar van iets meer dan een uur deelt David zijn inzichten die toelichten hoe ons gedrag met de tijd neigt te veranderen aan de hand van gebeurtenissen en hoe je vervolgens deze inzichten toe kan passen om je handelsportfolio te beschermen of misschien zelfs winst kan maken. Let op, het geluid werkt vanaf 03:25.
https://www.youtube.com/watch?v=QjsWf_Me8Sc&feature=youtu.be
Is dit niet je eerste bezoek aan de website van Crypto Insiders, dan ben je wellicht al bekend met David. Iedere week schrijf hij namelijk een technische analyse van de koers van bitcoin (BTC) en levert hij aan bijzonder waardevolle bijdrage aan onze omgeving voor members.
De kans dat de huidige “saaiheid” van de koers van bitcoin binnenkort over zal zijn lijkt Michiel, onze andere analist, groot. Welke kant de koers op gaat breken is momenteel nog relatief onduidelijk al lijken de bears de beste kaarten in handen te hebben. Benieuwd naar hoe Michiel de markt nu ziet? Lees dan verder in zijn net verschenen analyse!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie