Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Coronavirus and trading: bekijk de webinar van David terug!

Gisteravond gaf David van Ineveld (vanuit emmtics) de eerste editie van zijn gratis webinars. Deze editie ging over welke lering we kunnen trekken uit de wereldwijde reactie op het coronavirus en hoe we deze lessen kunnen toepassen op onze handelsstrategieën.

In de webinar van iets meer dan een uur deelt David zijn inzichten die toelichten hoe ons gedrag met de tijd neigt te veranderen aan de hand van gebeurtenissen en hoe je vervolgens deze inzichten toe kan passen om je handelsportfolio te beschermen of misschien zelfs winst kan maken. Let op, het geluid werkt vanaf 03:25.

- Advertentie -

Is dit niet je eerste bezoek aan de website van Crypto Insiders, dan ben je wellicht al bekend met David. Iedere week schrijf hij namelijk een technische analyse van de koers van bitcoin (BTC) en levert hij aan bijzonder waardevolle bijdrage aan onze omgeving voor members.

De kans dat de huidige “saaiheid” van de koers van bitcoin binnenkort over zal zijn lijkt Michiel, onze andere analist, groot. Welke kant de koers op gaat breken is momenteel nog relatief onduidelijk al lijken de bears de beste kaarten in handen te hebben. Benieuwd naar hoe Michiel de markt nu ziet? Lees dan verder in zijn net verschenen analyse!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.001,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.879,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.955,49 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.967,36 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.879,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.955,49 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.967,36 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.001,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...