Timo Bult Timo Bult
26/08/2021 07:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/08/2021 07:07

Crypto Twitter: Zakt bitcoin uit trendkanaal? – Chainlink lanceert oracles op Solana testnet

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Crypto Twitter Zakt bitcoin uit trendkanaal - Chainlink lanceert oracles op Solana testnet

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Vandaag kleurt de markt toch weer rood nadat gisteravond nog een mooie bounce te zien was. Bitcoin (BTC) staat 2,8% in de min en ook de rest van de top 10 kleurt met vergelijkbare cijfers rood. Gaat het de marktkapitalisatie lukken om boven de $2 biljoen te blijven, of zullen we toch weer een periode van dalingen tegemoet gaan? In dit artikel een aantal tweets van bekende analisten over hoe zij over deze situatie denken.

Te beginnen met de inmiddels bekende Will Clemente, de 19 jarige on-chain analist. Hij deelde gisteravond een dagelijkse grafiek met daarop de voor hem belangrijke prijszones.

Zoals te zien zit de bitcoin koers op deze tijdsframe in een stijgend trendkanaal, echter dreigt deze aan de onderzijde gebroken te worden met de huidige prijsbeweging. In dat geval komt de $40.000 in zicht als eerstvolgende steunzone. Het huidige prijsniveau is overigens tevens belangrijk aangezien we hier de middellijn van de Bollinger Bands op de dagelijkse grafiek vinden. Kortom, een belangrijk moment waarin bepaald zal worden waar de koers op de korte termijn naartoe zal bewegen.

Clemente deelde vanochtend overigens nog een bullish grafiek. De bitcoin balans van crypto exchange Coinbase is namelijk rap afgenomen. Dit duidt waarschijnlijk op een grote investeerder die zijn BTC terugtrekt van Coinbase en deze op een eigen wallet bewaart. Of dit genoeg zal zijn om bitcoin weer op te tillen blijft afwachten.

Aandelen Bitcoin miners stegen fors vlak voor de halving
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

 Solana (SOL) en Chainlink (LINK) werken samen

Dan nog een update vanuit de Solana (SOL) en Chainlink (LINK) kampen. Chainlink heeft namelijk in samenwerking met Solana Labs zijn Price Feed Oracles op het Solana Devnet gelanceerd. Deze oracles worden door veel decentralized finance (DeFi) projecten gebruikt als gedecentraliseerde manier om de verschillende koersen tussen cryptocurrencies te bepalen. De verwachting is dat deze oracles nog dit jaar op het mainnet van Solana zullen worden gelanceerd.

“Door nauwe samenwerking met het Solana Labs-team zijn Chainlink Price Feeds nu live op Solana Devnet, waardoor Solana’s DeFi-ecosysteem native toegang heeft tot gedecentraliseerde prijsorakels die een brede marktdekking en updates van minder dan een seconde bieden.”

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie