Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Cryptocurrency risicomanagement: Bepaal hoeveel risico je wil lopen per trade!

Verhandel jij cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC)? Dan weet je dat er altijd een risico is dat je loopt. Daarom is het managen van risico’s van groot belang! Gedegen risicomanagement bestaat uit drie onderdelen:

  • Planning
  • Risk and reward (Risico en opbrengst)
  • Sizing

In bovenstaande video bespreekt Crypto Insider David van Ineveld, bekend van zijn wekelijkse technische analyses, het onderdeel planning: het allereerste wat je doet bij risicomanagement. Bij planning van je risicomanagement bepaal je hoeveel risico per trade je wil lopen ten opzichte van je portfolio.

- Advertentie -

Benieuwd naar de uitleg omtrent de onderdelen Risk and reward en sizing? Binnenkort verschijnen ook deze video’s in onze omgeving voor members. Meld je aan op https://members.crypto-insiders.nl en zorg dat je de video’s over risicomanagement en de rest van onze meest exclusieve content niet mist! Probeer de eerste 30 dagen gratis! 

 

Wil je met David, onze andere analisten en onze community van 1200 man kletsen over alles wat met cryptocurrency en blockchain-technologie te maken heeft? Meld je dan aan voor ons gratis discussiekanaal op Telegram!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.927,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.990,95 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.999,40 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.067,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.067,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.927,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.990,95 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.999,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De keiharde waarheid voor (startende) investeerders!

Wat is de grootste overeenkomst tussen eind 2017-begin 2018 en medio 2020? Precies, het grote aantal "nieuwe" investeerders op de markt. Deze keer niet...