Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

David legt uit: Hoe werkt een simple moving average (SMA) in technische analyse (TA)?

Zondagochtend kan je natuurlijk lekker lui de krant open slaan, maar je kan ook wat bijleren! Onze analist David, bekend van zijn wekelijkse analyses en waardevolle bijdragen aan onze omgeving voor leden, vertelt je in deze freebie meer over de simple moving average (SMA). Hoe komt deze technische indicator tot stand, wat vertelt ‘ie ons en hoe stel ik ‘m in op TradingView? David legt het je aan de hand van voorbeelden uit in de video hierboven!

Deze video maakt deel uit van een serie van 3 video’s over moving averages (MA’s). De volgende video’s uit de serie niet missen, waarin David vertelt over de exponential moving average (EMA) en de moving average convergence divergence (MACD)? Meld je dan aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen en geniet van:

  • Geautomatiseerde trading signals
  • Koersupdates en uitgebreide technische analyses
  • Leerzame video’s
  • Contact met onze analisten
  • Een besloten discussiekanaal met actieve traders
- Advertentie -

Ben jij al als een van de eerste op de hoogte als we een nieuwe gratis video online hebben? Abonneer je op ons YouTube-kanaal en zorg dat je niets mist!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.357,99 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.251,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.313,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.314,94 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.315,44 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...