Ivo Melchers Ivo Melchers
08/12/2023 19:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/12/2023 16:48

Deze Bitcoin strategie leverde Gregory 138% winst op

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Deze Bitcoin strategie leverde Gregory 138% winst op

Foto: DC Studio/Shutterstock

Het gros van de bitcoin (BTC) en crypto investeerders hanteert een simpele buy and hold-strategie met een langetermijnbenadering. De Franse crypto-enthousiast Gregory Gorand wil deze strategie verslaan door onder andere actief in crypto te handelen. Na jaren aan opgedane ervaring heeft hij dit jaar een indrukwekkend rendement van 138,62 procent binnengesleept. Zijn tijdrovende aanpak is tevens kopieerbaar op handelsplatform eToro, zodat je zonder moeite kunt profiteren van zijn behaalde winsten.

Bitcoin-koning Michael Saylor kondigt nieuwe plannen aan
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Profiteren van stijgende BTC dominantie

Het portfolio van Gregory bestaat grotendeels uit bitcoin. De overtuigde Bitcoin-fanaat liet zich vorig jaar gedurende de hardnekkige bearmarkt niet afschrikken en bouwde verspreid over verschillende aankoopmomenten zijn totale positie op. Het leeuwendeel van zijn kapitaal stroomde richting bitcoin, aangezien hij vorig jaar verwachtte dat bitcoin uit zou gaan blinken in de cryptomarkt.

Deze verwachting is meer dan uitgekomen, aangezien de bitcoin dominantie flink is gestegen dit jaar. Aan het begin van het jaar nam bitcoin zo’n 42 procent van de cryptomarkt in beslag, maar op dit moment ligt dat percentage bijna 30 procent hoger op iets meer dan 54 procent.

Op het moment vertegenwoordigt bitcoin 71,28 procent van het portfolio van Gregory. Qua altcoins heeft hij gekozen voor solana (SOL), ethereum (ETH) en cardano (ADA). Met name solana bleek een uitstekende zet te zijn geweest. SOL is dit jaar namelijk met grofweg 357 procent gestegen.

Ethereum en cardano zijn, net als een groot deel van de markt, tot dusver echter niet in staat geweest beter te presteren dan bitcoin. Gregory’s keuzes gedurende de bearmarkt werpen nu dus zijn vruchten af.

Advertentie

Actief in crypto handelen, profiteer zonder inspanning

Zoals gezegd neemt Gregory het heft in eigen handen om tot nog hogere rendementen te komen. Zijn handelsstrategie is naar eigen zeggen ‘’gebaseerd op technische analyse en marktonderzoek, gecombineerd met een diep begrip van de unieke dynamiek die het crypto-landschap vormgeeft.

Continu monitort Gregory de cryptomarkt; een taak waar velen eenvoudigweg geen tijd voor hebben. Met handelsplatform eToro is tijd geen vereiste meer om te kunnen profiteren van de handelsexpertise van Gregory, of honderden andere handelaren. Meld je gratis aan via deze link en start direct met kopiëren.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie