Shane Kuijpers
11/02/2022 17:12 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2022 17:12

Drake wedt ruim $1 miljoen bitcoin op Super Bowl

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Drake wedt ruim $1 miljoen bitcoin op Super Bowl

Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

De Canadese rapper Drake heeft in totaal ruim $1 miljoen in bitcoin (BTC) ingezet op de aankomende Super Bowl. De Super Bowl is de finale van het American Football seizoen en gaat dit jaar tussen de Los Angeles Rams en de Cincinnati Bengals. Drake zet alles in op de Rams en hun wide receiver Odell Beckham Jr.

Drake deelde zijn bets op Instagram. Daar was te zien dat hij behoorlijke hoeveelheden bitcoin had ingezet, ondere andere op winst van het team uit Los Angeles. Daar bleef het overigens niet bij. De muzikant hoopt ook dat een van de sterspelers van de Rams onder meer een touchdown pass gaat vangen. Odell Beckham Jr. moet een grote wedstrijd spelen als het een Drake ligt, daar de Canadees een kleine $800.000 op de receiver heeft gewed.

Beckham Jr. kwam vorige maand al in het nieuws op Crypto Insiders. De topsporter ontvangt dit jaar zijn salaris namelijk in bitcoin. Een thema wat recentelijk steeds vaker aan bod komt, maar wat zeker niet zonder risico is. Dat weet ‘OBJ’ ondertussen ook. Op het moment dat zijn contract ondertekend werd stond de BTC koers een stuk hoger dan nu.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto en de Super Bowl

Crypto en de Super Bowl gaan niet voor het eerst samen. Nu is het toevallig een bekende artiest die exorbitante bedragen inzet op de wedstrijd, maar de twee onderwerpen gingen al eerder samen. Zo zijn er meerdere grote crypto exchanges die gaan adverteren tijdens de Super Bowl. De sport finale staat bekend als het grootste eendaagse sportevenement ter wereld en wordt dus heel veel bekeken. Grote bedrijven pakken dan ook graag ook om hun commercials te delen met het grote publiek. Crypto exchanges FTX en Crypto.com dachten daar hetzelfde over. Adverteren tijdens de Super Bowl is overigens niet goedkoop. Een reclameblok van 30 seconden kost al gauw tussen de $5 en $6,5 miljoen.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie