Redactie Redactie
06/04/2024 13:33 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2024 15:22

Dutch Blockchain Days 2024: Het Nederlandse evenement voor crypto in Amsterdam

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De BCNL Foundation kondigt met trots de terugkeer van de Dutch Blockchain Days aan, het toonaangevende Nederlandse evenement gewijd aan alles wat met blockchain, cryptocurrency en Web3 te maken heeft.

De Dutch Blockchain Days Conference 2024 is een 3-daags evenement met de nadruk op alle nieuwtjes op het gebied van blockchain, DeFi, NFT’s, digitale activa, tokens en crypto. Het evenement begint met een VIP-diner op 18 juni, gevolgd door de Conferentie in het Meervaart Theater op 19 juni, en wordt afgesloten met een reeks boeiende side events op 20 juni. Het is een kans om in contact te komen met toonaangevende bedrijven, startups en visionairs in de sector.

Nu Bitcoin nieuwe recordhoogten bereikt en de sector enkele van de belangrijkste ontwikkelingen tot nu toe ziet, is de Dutch Blockchain Days dit jaar gepositioneerd om een opvallend evenement te worden. De conferentie bevat sprekers en partners van de meest invloedrijke Web3-organisaties tot bekende bedrijfs giganten, die een complete blik bieden op de huidige en toekomstige staat van de industrie.

Bitcoin als verwarmingskachel? Zo doen ze dat in Finland
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Sprekersessies van vooraanstaande denkers uit de branche

Hoor over de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends rechtstreeks van enkele van de meest gerenommeerde industrie leiders in de web3 wereld. Tijdens het evenement hebben deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan twee keynote sprekers sessies. Een voorproefje van de sprekers line-up bevat vertegenwoordigers van Mastercard, Vodafone, Coinbase, Bitvavo en Lufthansa, met nog veel meer aankondigingen van sprekers in de komende weken.

Tot de sprekers van vorig jaar behoorden vertegenwoordigers van JP Morgan, Coinbase, Fetch.ai, EY, Deloitte, Vechain, SingularityNET, Blox en meer.

Leren van de beste met meer dan 30 breakout sessies

Met meer dan 30 breakout-sessies dit jaar, waaronder workshops, panels en meer, zal er geen tekort zijn aan mogelijkheden om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen in de web3 wereld. Deze sessies worden gehost door een reeks partners, waaronder Coinbase, Deloitte, EY en Bitvavo. Voor een uitgebreid overzicht van alle partners kunt u hier klikken.

Waarom breakout sessies? Het doel is om een rijke en gevarieerde ervaring te creëren voor alle deelnemers. Dit wordt bereikt door het opnemen van breakout sessies als een fundamenteel aspect van het evenement. Deze sessies zijn gemaakt om diepgaande discussies, interactief leren en het leren van waardevolle inzichten van blockchain industrie experts te vergemakkelijken.

Erkend wordt dat deelnemers verschillende interesses, eisen en kennisniveaus hebben met betrekking tot blockchain technologie. Breakout-sessies zijn bedoeld om aan deze

uiteenlopende behoeften te voldoen door een assortiment van onderwerpen, thema’s en complexiteitsniveaus aan te bieden. Of het nu gaat om gedetailleerde technische verkenningen of discussies over praktische toepassingen, het doel is om inhoud te leveren die iedereen aanspreekt.

VIP Diner 18 juni – Een exclusieve netwerk ervaring

Het VIP Diner biedt een exclusieve netwerkgelegenheid voor sprekers, media, sponsors en partners in een luxueuze omgeving. Met meer dan 75 deelnemers vorig jaar vergemakkelijkt het VIP diner gesprekken en het opbouwen van relaties tussen leiders in de branche.

Gasten kunnen genieten van een hoogwaardige diner ervaring met gerechten van gerenommeerde chef-koks, in een sfeer die is ontworpen voor het leggen van betekenisvolle contacten en het creëren van partnerships.

Netwerken op hoog niveau met Thrilld

De Dutch Blockchain Days 2024 draait om het leggen van contacten en het vinden van samenwerking in de industrie. De conferentie introduceert Thrilld, de officiële netwerk app, ontworpen om verbinding en samenwerking tussen deelnemers te verbeteren. Met Thrilld kunnen deelnemers gemakkelijk contact leggen met collega’s, sprekers en partners.

Logistiek – Gemakkelijk bereikbaar en handig

Het congres zelf vindt plaats in de iconische Meervaart in Amsterdam en is goed bereikbaar voor zowel openbaar vervoer gebruikers als automobilisten, met parkeergelegenheid in de buurt. Speciale parkeertarieven zijn beschikbaar voor deelnemers.

Eten en drinken inbegrepen – de hele dag door verfrissingen

Tickets zijn inclusief toegang tot eten en drinken gedurende de hele dag. Ochtendkoffie, een heerlijke lunch en ’s avonds een drankje zijn allemaal inbegrepen, perfect om te netwerken en te ontspannen tussen de sessies door.

En natuurlijk… Een afterparty om nooit te vergeten!

Na het overweldigende succes van de afterparty van vorig jaar wordt de editie van 2024 afgesloten met een feestelijk evenement op een prachtige locatie in Amsterdam. Deze afterparty zal dienen als netwerkcentrum en als viering van de prestaties en het potentieel van de branche.

Spannende side-events door officiële partners op de 20e

Naast het hoofdprogramma van de conferentie kondigen we met veel plezier een reeks side-events aan, georganiseerd door onze officiële partners op de 20e. Deze evenementen bieden diepere inzichten in specifieke onderwerpen, hands-on workshops en unieke netwerkmogelijkheden op maat van verschillende interesses binnen de blockchain gemeenschap. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends in DeFi, een kijkje wilt nemen in de wereld van NFT’s, of wilt deelnemen aan discussies over de toekomst van digitale activa, onze side events beloven uw Dutch Blockchain Days ervaring te verrijken.

Advertentie

Kaartverkoop: Reageer snel!

Tickets voor de super early bird en early bird tiers zijn in recordtijd uit de schappen gevlogen. Maar vrees niet, want vandaag start de algemene ticketverkoop! Dit is uw kans om uw plek veilig te stellen op de Dutch Blockchain Days 2024, het belangrijkste evenement in

Nederland voor blockchain, crypto en Web3 technologieën. Mis het niet – koop nu je ticket en kom naar drie dagen vol inspirerende inzichten, innovatieve discussies en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. Met de code Crypto-insiders-20 ontvang je maar liefst 20% korting.

Over ons

De BCNL Foundation organiseert voor de 4e keer de Dutch Blockchain Days Conference. BCNL is het grootste web3 ecosysteem in Nederland en is een zakelijk netwerk met startups, professionals, bedrijven, universiteiten en andere belanghebbenden, dat op een missie is om de voorwaarden voor blockchain/crypto projecten en bedrijven te optimaliseren. De stichting richt zich op evenementen, netwerken, vertegenwoordiging en onderwijs. De mensen achter de DBD24 conferentie zijn professionals met verschillende achtergronden, die zich vrijwillig inzetten om de gemeenschap en bezoekers te voorzien van een inspirerende locatie, een indrukwekkend programma, een reeks partners, doorlopende netwerkmogelijkheden en merkzichtbaarheid.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie