Home Nieuws Altcoin nieuws Ethereum, Bitcoin Cash en Ziliqa boeken grote winsten in rebound crypto markt

Ethereum, Bitcoin Cash en Ziliqa boeken grote winsten in rebound crypto markt

- Advertentie -

De crypto markt is de afgelopen 24 uur gestegen, toen de Bitcoin-prijs met ongeveer 3% steeg en andere cryptocurrencies als Ethereum en Bitcoin Cash winsten boekten van 3% tot 8%.

bitcoin_winst_in_rebound

Bitcoin en Ethereum

Omdat Bitcoin er niet in geslaagd is de grens van $10.000 te overschrijden en de geplande SEC-hoorzitting over Ethereum niet heeft plaatsgevonden, hebben zowel Bitcoin als Ethereum moeite gehad om winst te boeken ten opzichte van de Amerikaanse Dollar. De meeste tokens zoals Ziliqa (ZIL) en 0x (ZRX) presteerden beter dan beide currencies en lieten winsten zien van meer dan 20%.

Eerder deze week publiceerde de Federal Reserve een rapport dat stelde dat de lancering van Bitcoin-futures een negatief effect zou hebben op de Bitcoin-prijs en dat Bitcoin niet in staat was haar momentum vol te houden sinds CME en CBOE Bitcoin-futures op de Amerikaanse markt hebben geïntroduceerd.

De piek van de Bitcoin-prijs viel samen met de dag dat Bitcoin-futures verhandeld begonnen te worden op de CME. We stellen dat deze prijsdynamiek consistent is aan de opkomst en ineenstorting van de markt voor woningfinanciering in de jaren 2000.

Aldus de Federal Reserve van San Francisco.

Analisten hebben betoogd dat Bitcoin-futures institutionele beleggers en detailhandelaren in staat hebben gesteld om de Bitcoin-markt te manipuleren door de cryptocurrency te shorten en enorme hoeveelheden Bitcoin-contracten te verkopen om hun short-contracten uit te betalen.

Als zodanig reageerde de cryptocurrency-gemeenschap nou niet per se goed op de komst van de New York Stock Exchange (NYSE) naar de crypto-markt, totdat uit rapporten bleek dat de moedermaatschappij van de NYSE een goede Bitcoin-exchange had voorbereid en geen futures-markt.

In de afgelopen dagen is de Bitcoin-prijs hersteld van $9.000 naar $9.300 en blijft deze in waarde stijgen. De Relative Strength Index (RSI) van Bitcoin is 55, wat betekent dat de dominante cryptocurrency zich in een neutrale zone bevindt en niet overgekocht of -verkocht is. Maar zowel exponentiële als eenvoudige voortschrijdende gemiddelden tonen een negatieve korte termijn trend voor Bitcoin, waardoor de Bitcoin-prijs mogelijk rond de $9.300 blijft hangen.

Desondanks toonden analisten, waaronder de oprichter van Tomstrats, Tom Lee, zich optimistisch over Bitcoin op korte termijn, gezien veel institutionele beleggers en detailhandelaren gemotiveerd zullen zijn om te investeren in de cryptocurrency markt nadat de grootste crypto conferentie is gelanceerd. Lee zei hier het volgende over:

Als een van de grootste crypto conferenties ter wereld zijnde, is de opkomst dit jaar dramatisch gestegen en komt het op een moment dat Bitcoin/crypto niet beschikbaar is in YTD. Daarom verwachten we dat de Consensus rally nog groter zal zijn dan de afgelopen jaren.

Tokens

Ziliqa heeft een waardevermeerdering van 25% gezien sinds haar initial coin offering (ICO) in december vorig jaar en de recente prijsstijging van 20% leidde ertoe dat de marktwaarde van ZIL $1,4 miljard bereikte. Andere tokens zoals VeChain (VEN) en ZRX hebben ook grote winsten geboekt ten opzichte van Bitcoin en de Amerikaanse Dollar. waarmee ze hun verliezen in het eerste kwartaal van 2018, een periode waarin tokens aanzienlijk meer daalden dan de grote cryptocurrencies, weer enigszins goedmaken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...