Roy van Krieken Roy van Krieken
08/06/2024 14:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/06/2024 12:13

Geloof jij in Bitcoin? Waarom maak je ze niet zelf

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
geloof jij in bitcoin? waarom maak je ze zelf niet

Foto: Shutterstock/New Africa

Wereldwijd beginnen steeds meer mensen de intrinsieke waarde van Bitcoin (BTC) te begrijpen. Terwijl eerst aanvankelijk computernerds zich waagden aan de decentrale innovatie, stappen nu zelfs ‘s werelds grootste financiële instellingen in. De meest voor de hand liggende manier om blootstelling te krijgen tot bitcoin is om het decentrale activum simpelweg aan te schaffen via beurzen. Het revolutionaire Rollman Mining biedt Nederlanders ook de unieke mogelijkheid zelf bitcoins te maken, om zo maximaal te profiteren van Bitcoin’s potentieel.

Obstakels van BTC minen

De meest gebruikelijke manier om bitcoins te verwerven is door ze simpelweg te kopen op crypto exchanges. Echter kun je ook het heft in eigen hand nemen en door middel van mining nieuwe bitcoins creëren. Met deze aanpak draag je tevens je steentje bij aan de veiligheid van de onderliggende Bitcoin blockchain.

Bitcoin miners gebruiken krachtige supercomputers om complexe wiskundige problemen op te lossen. De miner die er als eerste in slaagt het raadsel op te lossen mag een nieuw transactieblok aan de blockchain toevoegen en gaat er met de bijbehorende beloning vandoor.

Dit proces vereist enorme hoeveelheden computerkracht, wat op zijn beurt weer resulteert in hoge energiekosten. Daarnaast zijn de gespecialiseerde hardware, en het onderhoud ervan, allesbehalve goedkoop. Tot slot zul je als miner over de nodige kennis van het complexe proces moeten beschikken, wat menig bitcoin-fanaat afschrikt.

Alles bij elkaar opgeteld zijn er veel obstakels die men ervan weerhoudt om zelf bitcoins te maken. Met de relatief hoge energieprijzen in ons land wordt de deur bovendien nóg verder dichtgegooid.

Zelf bitcoins maken: Rollman Mining komt met speciale deal

Het in Nederland gevestigde Rollman Mining biedt met een op afstand bestuurbare mining-dienst iedereen de unieke mogelijkheid om alsnog zelf bitcoins te minen. Door de revolutionaire mining-oplossing kunnen Nederlanders op eenvoudige en bovenal lucratieve wijze zich mengen in de miljardenindustrie van Bitcoin mining.

Bij Rollman Mining kun je je eigen geavanceerde miner aanschaffen, die vervolgens door een uitzonderlijk team van professionals wordt aangesloten op een strategische locatie en door hen wordt onderhouden en beheerd.

Met de moordende concurrentie van de hedendaagse mining-industrie is er voor individuen geen beginnen meer aan. Rollman Mining sluit je miner echter aan in een miningpool, om zo alsnog bitcoins binnen te kunnen harken. In combinatie met de concurrerende elektriciteitstarieven is het delven van bitcoins opeens erg winstgevend geworden voor de gewone Nederelander.

Het al aantrekkelijke aanbod van Rollman Mining wordt nog mooier dankzij een speciale aanbieding voor lezers van Crypto Insiders. Nieuwe klanten krijgen namelijk 500 euro korting op de eerste aankoop. Ook wordt er een vrijblijvend adviesgesprek aangeboden waarmee Nederlanders een mooie kans krijgen om de cryptomarkt te betreden met minder risico.

Ervaar nu hoe het is om meer bitcoins voor je investering te krijgen; verwerf bitcoin op de slimmere manier, en dat vanaf je luie stoel.

Ga naar Rollman Mining

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie