Timo Bult Timo Bult
10/09/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/09/2019 17:20

Gold Bullion International-oprichter: "Bitcoin (BTC) is een waarheidsmachine"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Gold Bullion International-oprichter:

De mede-oprichter van Gold Bullion International, Dan Tapiero, noemt Bitcoin (BTC) tijdens een interview een “waarheidsmachine”. Tapiero deed de uitspraken op tijdens een interview op 10 september met het zakelijke nieuwsplatform AlphaWeek.
Gold Bullion International is een handelsplatform waarop beleggers onder andere goud, en andere edele metalen, en cryptocurrency kunnen kopen. Het bedrijf claimt op zijn website dat zij dit met hetzelfde vertrouwen en gemak kunnen doen als het kopen van traditionele aandelen.
Tijdens het interview zegt Tapiero dat Bitcoin een echte uitvinding is en ook als zodanig gezien moet worden. Bitcoin zou alle fraude en leugens door mensen uitroeien, aldus Tapiero:

Wat het is, is een uitvinding en ik denk dat het een uitvinding genoemd moet worden in plaats van alle andere dingen. […] Het is een waarheidsmachine. […] Het is een manier om alle fraude of leugens door mensen uit te bannen.

Tapiero werd daarnaast gevraagd hoeveel het zou kosten als een bedrijf een systeem als Bitcoin zelf zou ontwikkelen. Volgens hem zou dat in de honderden miljarden dollars lopen. Echter vraagt hij zich af of een bedrijf überhaupt een systeem als Bitcoin zou kunnen ontwikkelen:

Kan een bedrijf dat überhaupt ontwikkelen? Weet je, misschien besefte Satoshi dat het alleen over een lange periode, op een langzame en gedecentraliseerde manier kan worden ontwikkeld.

Analisten verwachten dat bitcoin wel eens de $50.000 aan kan gaan tikken. Dit baseren zij op de toenemende onrust tussen landen als de Verenigde Staten en China. Daardoor wordt de economie instabieler en nemen de risico’s voor beleggers toe.
Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie