Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Het wordt een spannende week voor de bitcoin (BTC) koers

De koers van bitcoin (BTC) leek het even moeilijk te hebben toen deze weer terug onder de $10.000 zakte vorige week, maar deze week kleuren de cijfers alweer groen. De bitcoin-koers is inmiddels door de weerstand van $10.00 gebroken en komt weer steeds dichter bij $11.000.

Don Alt, een populaire cryptocurrency-analist op Twitter, gelooft dat de koers van BTC op een belangrijk punt is aangekomen in wat hij een do or die-moment noemt.

- Advertentie -

Don Alt zegt dat, mocht de koers door zijn huidige resistance-niveau weten te breken, een verdere koersstijging wel te verwachten is, maar tegelijkertijd is er een grote kans dat het omgekeerde zal gebeuren.

Tevens toont The Cryptomist, ook een populaire analist op Twitter, een ietwat bearish houding tegenover de huidige BTC-koers. Zij heeft het gevoel dat de huidige stijging kort van duur zal zijn:

Ook Crypto Insiders’ eigen analist, David, voorziet een spannende week voor bitcoin. Volgens hem is de 50 moving average (MA) hier de cruciale factor. Mocht BTC deze weten te doorbreken dan valt een verdere stijging wel te verwachten, maar het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

Heb je gisteren de nieuwe koersanalyse van David gemist? Klik hier om zijn nieuwste column alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.985,27 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.863,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.944,23 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.946,27 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.863,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.944,23 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.946,27 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.985,27 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...