Roy van Krieken Roy van Krieken
20/07/2022 18:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/07/2022 18:25

iPhone exclusive: tikkies in bitcoin ontvangen via deze Nederlandse app

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
iphone_exclusive_tikkie_sturen_bitcoin_coinvert

De meeste Nederlanders zullen ongetwijfeld al eens in aanraking zijn gekomen met betaalverzoekjes. Na lekker op het terras te hebben gezeten met wat vrienden word je vervolgens vriendelijk verzocht een tikkie te betalen voor de gemaakte kosten. Maar wat nou als je zo’n betaalverzoek in de vorm van bitcoin (BTC) of andere cryptocurrencies kunt accepteren? Met de Coinvert app voor iPhone is dat op dit moment al mogelijk! Het Nederlandse bedrijf maakt zo het investeren in crypto op een laagdrempelige manier toegankelijk voor iedereen.

Download direct de Coinvert app voor iPhone

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Coinvert betaalverzoeken

Coinvert is een nieuw crypto bedrijf van vaderlandse bodem dat gevestigd is in Amsterdam. Het bedrijf ziet in dat het sturen, en soms helaas ook krijgen, van betaalverzoeken vandaag de dag in Nederland de normaalste zaak van de wereld is geworden. Coinvert doet er echter nog een schepje bovenop. Het ziet ook dat de crypto-industrie in Nederland steeds populairder wordt en biedt daarom aan mensen de mogelijkheid om crypto-betaalverzoeken te sturen.

Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Dat is eigenlijk heel simpel. Coinvert heeft namelijk, net als bijvoorbeeld Tikkie, een app voor iOS telefoons van Apple waarmee gebruikers op een kinderlijk eenvoudige manier betaalverzoeken kunnen sturen naar iedereen.

Vervolgens kunnen deze mensen gewoon in euro’s betalen, zonder dat zij ook de Coinvert app hebben of zich moeten registreren, en wordt het bedrag direct omgezet in je favoriete cryptocurrency. Daarnaast is Coinvert ook gewoon een volwaardig handelsplatform. Je kunt je cryptocurrencies hier dus rustig laten staan om te genieten van een mooi rendement op je betaalverzoek!

Advertisement

Het handelsplatform van Coinvert

Op dit moment biedt Coinvert al zeker 31 verschillende cryptocurrencies en heeft het al enkele duizenden gebruikers. Daarnaast is Coinvert netjes gereguleerd bij De Nederlandsche Bank. Ook staan je cryptocurrencies bij Coinvert erg veilig. Zeker 98% van alle crypto activa onder beheer bij Coinvert wordt namelijk in cold storage bewaard. De kans dat cryptomunten worden gestolen is dus praktisch verwaarloosbaar.

Met Coinvert wordt het investeren in cryptocurrencies nu nog makkelijker en leuker. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Coinvert. De app is te downloaden via de Coinvert website of in de Apple App Store. Later zal de app ook beschikbaar worden voor Android.

Download direct de Coinvert app voor iPhone

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement