Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Josh Rager: Bitcoin (BTC) koers heeft bodem huidige correctie nog niet bereikt

Josh Rager: Bitcoin (BTC) koers heeft bodem huidige correctie nog niet bereikt

Met bitcoin (BTC) onder de $10.000 is het duidelijk dat de bitcoin-koers na een lange tijd van stijgingen flink is gecorrigeerd. Volgens de analist Josh Rager ligt de bodem van deze correctie echter nog een stuk lager. Echter neemt het verkoopvolume af waardoor het erop lijkt dat de koers binnenkort zal gaan consolideren.

Afgelopen nacht dook bitcoin onder de psychologische grens van $10.000. De afgelopen dagen volgt de koers een dalende trendlijn waardoor BTC steeds een stukje dieper zakt. Na het doorbreken van de psychologische grens ging het even heel hard.

- Advertentie -

De bitcoin-koers zakte namelijk in enkele uren van $10.200 naar een low van $9.569. Of dit ook de definitieve bodem is van deze correctie is nog niet helemaal duidelijk. Het afvlakkende handelsvolume op de dagelijkse grafiek doet vermoeden dat de koers zal gaan consolideren.

Josh Rager, een bekend analist, verwacht echter dat bitcoin verder zal gaan zakken. Op Twitter deelde hij de dagelijkse bitcoin-grafiek waarop hij de onlangs gebroken weekly support heeft gemarkeerd. Daarnaast markeert hij ook de volgende weekly support:

$BTC lijkt op de daily chart lagere lows en highs te vormen
Gemarkeerd zijn de support-gebieden op basis van de weekgrafiek, waarbij eerdere support mogelijk nu een resistance is
Indien bevestigd, kijk ik naar de volgende wekelijkse support op $8975 als een potentieel doelwit.

Voor de langere termijn blijven vooraanstaande figuren binnen de sector positief over de toekomstige prijs van bitcoin. De CEO van Pantera Capital, Dan Morehead, verwacht dat bitcoin komende december nog $42.000 waard kan zijn:

Breng de prijs van bitcoin logaritmisch in kaart en we zien een samengestelde jaarlijkse groei van 235%. Op basis hiervan zou BTC eind 2019 op $42.000 staan. Ik vind het een goed doel dat we aan het einde van het jaar kunnen bereiken.

Op dit moment is bitcoin (BTC) $9.823 waard op CoinMarketCap, na 1,6% te zijn gedaald in de afgelopen 24 uur.

Heb je afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist en Crypto Insider David gemist? Lees deze dan alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.188,17 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.083,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.148,86 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.152,49 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.154,17 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...