Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Koop Bitcoin (BTC) met cash op elke straathoek in de VS, nu bij 20.000 extra winkels

Men kan nu bij 20.000 extra winkels in de Verenigde Staten bitcoin (BTC) kopen met contant geld, waaronder grote supermarkten als 7-Eleven en grote apotheken als CVS Pharmacy en Rite Aid.

LibertyX, de grootste bitcoin-geldautomatenexploitant in de VS, breidt zijn diensten uit naar deze 20.000 winkels als onderdeel van het “Bitcoin on Every Block” initiatief. Dat meldt het bedrijf middels een persbericht op 22 juni.

- Advertentie -

Klanten hebben de wallet app van LibertyX nodig om hun bitcoin in op te slaan. LibertyX meldt dat geen bankrekening hiervoor nodig is en dat het zo simpel is als het scannen van een barcode:

Zeker weten! Gebruik gewoon uw LibertyX-account, selecteer een lokale 7-Eleven / CVS / Rite Aid-winkel en voer uw bitcoin-adres in om een barcode te genereren. De kassier scant de barcode en neemt uw contante betaling aan. Het duurt ongeveer 10 minuten voordat het geld binnen is. Klik vervolgens op “Converteren naar bitcoin”!

LibertyX plaatste de eerste Bitcoin ATM (BATM) in de VS in 2014. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 1.000 bitcoin automaten verspreid staan over het land. CEO en medeoprichter Chris Yim zegt:

Bitcoin is een van de meest opwindende innovaties van het afgelopen decennium, maar de adoptie is beperkt door vertrouwen en toegankelijkheid. We wilden onze voetafdruk vergroten, zodat iedereen bitcoin kan kopen op bekende locaties waar ze dagelijks voorbij komen. Nu is iedereen nog maar een paar kilometer verwijderd van het bezitten van bitcoin en onderdeel worden van zijn wereldwijde gemeenschap. Bitcoin kopen is net zo eenvoudig als het scannen van een streepjescode terwijl je boodschappen doet.

Onlangs kwam naar buiten dat er nu meer dan 8.000 bitcoin-automaten staan wereldwijd. De meeste automaten bieden naast bitcoin ook altcoins als litecoin (LTC), bitcoin cash (BCH), monero (XMR) en XRP (XRP).

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.190,21 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.190,21 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...