Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Koop bitcoin (BTC) ter voorbereiding op apocalyps, stelt gast in Joe Rogan Podcast

In de podcast van de bekende Amerikaanse comedian Joe Rogan, waarschuwde Adam Curry voor een apocalypse en zei dat je minimaal een bitcoin (BTC) moest bezitten ter voorbereiding op die apocalypse.

Curry, die al sinds 2011 bezig is in de crypto wereld, zei destijds dat je beter je geld kan investeren in bitcoin dan je geld bewaren op de bank.

- Advertentie -

Hij gaf aan dat nieuwe start-ups in Silicon Valley dezelfde competitie aangaan met banken om zo hun eigen deals te kunnen sluiten. Als voorbeeld werd er negatieve rente genoemd die de consument beloond voor het nemen van een lening.

Rogan heeft eerder in zijn podcast geadverteerd voor de bitcoin wallet Cash App, hij deed deze podcast samen met Morgan Creek Digital partner Anthony Pompliano in augustus dit jaar. Pompliano vertelde dat hij destijds een hele bitcoin kreeg van bitcoin docent Andreas Antonopoulous.

“Ik heb een vraag over bitcoin, waarom zou er geen concurrerende munt kunnen komen? En komt daar geen manipulatie bij kijken zoals we dat al eerder bij andere cryptocurrencies zagen?” vroeg Rogan.

Curry gaf als tegenargument de lange termijnvisie van bitcoin in de huidige markt. Na tien jaar is bitcoin de enige munt die niet te manipuleren is. Alle andere munten zijn slechts een aftreksel van bitcoin. Ook de hevige inflatie die de Amerikaanse dollar ondergaat werd als reden genoemd waarom bitcoin geloofwaardig is. Als voorbeeld nam hij een individu die in 1970 een auto zou kopen voor $5.000, dat zelfde geld zou vandaag de dag niet dezelfde waarde hebben om de auto te kunnen bekostigen. Bitcoin daarentegen is over de jaren heen alleen maar meer waard geworden. Echter leek Rogan niet helemaal overtuigd.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.023,29 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.023,29 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...