Timo Bult Timo Bult
26/02/2023 18:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/02/2023 18:33

Madelon doet nieuwe en belangrijke constatering, dit moet je weten

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Macro-economen hebben de afgelopen maanden moeite gehad om chocola te maken van de economische situatie, maar inmiddels wordt het steeds duidelijker welk pad de economie zal inslaan en vooral ook waarom. In haar nieuwste video doet Madelon een belangrijke nieuwe constatering en legt ze je uit hoe je hierop kan inspelen.

Daarnaast gaat ze uitgebreid in op de ontwikkelingen rondom goud en bitcoin (BTC). Het is namelijk belangrijk om te begrijpen hoe deze activa zich verhouden tot de huidige economische omstandigheden en wat hun potentiële waarde kan zijn in de toekomst. Verder bespreekt Madelon hoe de huidige trends in de economie van invloed kunnen zijn op de waarde van aandelen en andere beleggingen.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement