Kevin Schijven Kevin Schijven
11/09/2022 15:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/09/2022 15:15

Madelon Praat: Bitcoin en de hoogste renteverhoging ooit in Europa

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De Europese Centrale Bank verhoogde afgelopen week de rente met de hoogste stap ooit, maar daarmee is de kous nog niet af. Er wordt namelijk de komende maanden een nog hogere inflatie verwacht en daarom zullen waarschijnlijk nog meer renteverhogingen volgen.

Het is dus nu aan de regering om de burger, waar nodig, te ondersteunen, zonder dat zij de inflatie in de hand werken. Dat betekent dat er gekozen moet worden tussen de middenklasse, en de armen en de rijken. Maar ook tussen kleine ondernemers, midden- en kleinbedrijven, multinationals én het klimaat.

Hoe dat precies zit, legt Madelon Vos uit in deze nieuwe aflevering van Madelon Praat. Ook spreekt zij over bezuinigingen, stijgende gasprijzen, de woningmarkt, de politiek en een mogelijke aankomende economische recessie. Natuurlijk bekijkt Madelon ook de bitcoin (BTC) koers aan de hand van een nieuwe technische analyse. Deze aflevering wil je dus niet missen!

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement