Kevin Schijven Kevin Schijven
29/01/2023 16:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/01/2023 16:00

Madelon Praat over Genesis en Bitvavo terwijl de ‘Great Unwind’ begint

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Deze term kende je misschien nog niet; maar de great unwind is nu toch echt begonnen. Met het wegvallen van ‘gratis geld’ zijn op verschillende markten al koersdalingen te zien, waaronder in de huizenmarkt.

Ondertussen zien we juist koersstijgingen die geleid worden door inflatoire assets en daarmee tonen de markten aan dat zij eigenlijk de centrale bank niet geloven. Dat is toch wel vreemd op z’n zachtst gezegd!

In haar nieuwste video bespreekt Madelon Vos de huidige macro-economische situatie en gaat zij natuurlijk ook in op de crypto markt. Tot slot bekijkt ze ook de huidige stand van zaken omtrent Genesis en Digital Currency Group, die als een donkere wolk boven de markt hangt. Wat kan dit betekenen voor Bitvavo?

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie