Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Michael Novogratz is bullish voor bitcoin (BTC) door Trump’s beleid

De CEO van cryptocurrency-bank Galaxy Digital, Michael Novogratz, is zeer bullish voor wat betreft de toekomst van bitcoin (BTC). Zijn bullish verwachtingen baseert hij vooral op het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump en zijn vicepresident Mike Pence. Zij zouden lagere rentetarieven willen, iets wat volgens Novogratz bijzonder positief is voor bitcoin.

In een tweet die Novogratz onlangs de wereld instuurde benadrukt hij waarom hij precies bullish is:

- Advertentie -

Mike Pence zou pleiten voor lagere rentetarieven, iets wat de Federal Reserve moet bepalen. Echter bepaalde de Reserve onlangs om deze tarieven niet aan te passen, tot ongenoegen van Pence:

Ik denk dat het misschien tijd wordt om te overwegen om de rente te verlagen. We zien helemaal geen inflatie in deze economie. We zien dat banen overal in het land worden gecreëerd; dat zou een aanmoediging moeten zijn voor elke Amerikaan en ook voor mensen die ons monetaire beleid voeren.

Het streven van de president en zijn vicepresident om lagere rentetarieven te realiseren zou de bitcoin bulls enorm helpen, aldus Novogratz. In een interview zei hij:

Ga jullie gang met jullie monetaire beleid, lefties. Jullie maken de crypto-bulls alleen maar sterker. En jullie rechtse mensen die voor lagere rentetarieven pleiten zijn ook zo goed als goud voor crypto.

Mike Novogratz is overigens niet de enige die positief is over de toekomst van bitcoin. Analist Peter Brandt zegt te verwachten dat bitcoin na een correctie wel eens richting de $6.500 kan gaan stijgen.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.427,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.403,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.462,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.468,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.508,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.403,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.427,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.462,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.468,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.508,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...