Timo Bult Timo Bult
31/05/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/05/2019 17:20

Mike Novogratz: "bitcoin (BTC) consolideert waarschijnlijk ergens tussen $7.000 en $10.000"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De bekende miljardair, investeerder en tevens CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, verwacht dat bitcoin (BTC) ergens tussen de $7.000 en $10.000 zal gaan consolideren. Daarnaast ziet hij dat het sentiment op de markt steeds positiever is geworden.
Deze uitspraken deed Novogratz tijdens een conference call over de financiële resultaten van zijn bedrijf, Galaxy Digital. Tijdens het gesprek ging hij kort in op zijn verwachtingen voor wat betreft de bitcoin koers:

Voor wat betreft de langere termijn, bitcoin consolideert waarschijnlijk ergens tussen $7.000 en $10.000. Bomen kunnen niet voor eeuwig blijven groeien.

In het geval dat hij het aan het verkeerde eind heeft verwacht Novogratz dat bitcoin zal gaan stijgen. Dit denkt hij op basis van het steeds positievere sentiment op de cryptomarkt. De sterke stijgingen bij veel cryptocurrencies in de afgelopen maanden komt volgens Novogratz doordat blockchain-technologie en cryptocurrencies steeds breder worden geaccepteerd.
Als voorbeelden haalt Novogratz een aantal grote bedrijven aan die met hun eigen blockchain- of crypto-projecten bezig zijn. Zo noemt hij Microsoft, dat bezig is met het ontwikkelen van een digitale identiteitsoplossing dat op blockchain is gebaseerd. Daarnaast noemt hij Facebook, dat naar verluidt met zijn eigen cryptocurrency bezig is. Novogratz zei verder:

We zijn van crypto dat als experiment werd gezien naar crypto als een substantieel onderdeel van de financiële en consumenteninfrastructuur van de wereld gegaan.

Al met al wist Digital Galaxy zelf de grote verliezen van de eerste drie maanden van 2018 om te zetten in winsten. In die eerste drie maanden zag het nog een verlies van $134 miljoen, dit jaar wist het een winst van $12,9 miljoen te behalen.
Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie