Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Museum in Ohio accepteert Bitcoin (BTC) als betaling

Ook al is er dit jaar niet echt sprake geweest van een grote toename van bedrijven of instanties die betalingen in cryptocurrency accepteren, mede door het gebrek aan betrouwbare regelgeving, zijn er af een toe toch instellingen die aankondigen betalingen in Bitcoin (BTC) te accepteren. Zo meldde een museum in Cleveland, Ohio dat bezoekers vanaf morgen, 13 november, met de dominante cryptocurrency kunnen betalen.

Het Great Lakes Science Center, een groot wetenschapsmuseum en onderwijsfaciliteit heeft besloten om crypto te accepteren om de groei van het lokale blockchain-ecosysteem te vergemakkelijken. Ook speelt het museum in op de aanstaande Blockland Solutions Conference, die begin december plaatsvindt in Cleveland. Karen Ellenbogen, CEO van de instelling, zegt daarover het volgende:

Er is een hoop opwinding rondom de conferentie. Het accepteren van Bitcoin is slechts een klein deel van het momentum om een blockchain-ecosysteem te laten groeien in Cleveland. Vorig jaar lanceerden we onze mobiele app voor bezoekers en nu kunnen ze hun telefoon gebruiken om hun toegang te betalen met behulp van Bitcoin.

- Advertentie -

Het museum, dat Bitpay (een van de grootste crypto-betalingsverwerkers) zal gebruiken bij de crypto-betalingen, is het derde Amerikaanse museum dat crypto accepteert als betaalmethode. Eerder gingen het Museum of the Coastal Bend in Texas en het St. Petersburg Museum of History in Florida haar voor. Eerstgenoemde deed dat reeds in 2013 en destijds sprak de woordvoerder van dat museum zijn zorgen uit over of bezoekers ook echt gebruik zouden maken van de mogelijkheid met BTC te betalen:

Ik moet toegeven dat ik sceptisch ben dat iemand ons zal bezoeken en met BTC zal betalen. Maar het kost ons niets om het te proberen en het is best gaaf om te zeggen dat we de eerste zijn. Ook bepalen bezoekers zelf wat ze over hebben voor toegang tot het museum, voor het geval iemand zich afvroeg hoeveel van zijn of haar zuurverdiende BTC ze hier zou moeten uitgeven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.288,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.102,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.128,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.154,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.192,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.288,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.102,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.128,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.154,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.192,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...