Roy van Krieken Roy van Krieken
10/10/2023 20:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2023 19:19

Nederland’s grootste geeft alle Bitcoin bezitters €55 gratis goud

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
goud-bitcoin-goldrepublic

Foto: Shutterstock/Sambulov Yevgeniy

In de wereld van beleggen zijn bitcoin (BTC) en goud een intrigerend paar. Ze vertegenwoordigen unieke benaderingen in de financiële wereld, met bitcoin die de vlag draagt van een toekomstige, digitale economie en goud die stevig geworteld blijft als een eeuwige standaard van waarde.

GoldRepublic, als de grootste broker van edelmetalen in Nederland, benadert nu deze twee werelden met een opmerkelijk aanbod: Alle Nederlandse bitcoin-bezitters kunnen zich nu registreren en ontvangen een gratis gram goud ter waarde van €55.

Bitcoin en goud: harmoniserende tegenpolen

BTC en goud zijn beiden beroemd om hun weerstand tegen inflatie en hun loskoppeling van centrale economische machten.Elk spelen hun unieke rol in de wereld van beleggen. Bitcoin, alhoewel nog jong en volatiel, biedt een revolutionair potentieel voor groei en innovatie. Goud aan de andere kant is al duizenden jaren een toevluchtsoord voor beleggers en blijft stabiel en vertrouwd, zelfs in moeilijke economische tijden.

Ondanks dat BTC zijn waarde voornamelijk haalt uit zijn technologische kracht en gelimiteerd aanbod, wordt goud wereldwijd erkend en gebruikt als een robuuste vorm van waardebehoud. Beiden bieden een vorm van zekerheid, maar dus op compleet andere manieren.

In tijden van economische twijfel, zoals uiteraard nu het geval is, kunnen bitcoin en goud elkaar daarom wellicht complementeren. De volatiliteit van bitcoin kan gebalanceerd worden door de stabiliteit van goud, waardoor beleggers een bepaalde mate van zekerheid behouden zonder het potentieel voor exponentiële groei te verliezen.

Waarom je als BTC investeerder niet moet kiezen

Met een marktkapitalisatie van meer dan 12,3 biljoen dollar straalt goud een zekere stabiliteit uit, in sterk contrast met de dynamische, nog altijd groeiende marktkapitalisatie van bitcoin. De potentie van bitcoin tot krankzinnige rendementen kan voor velen een aantrekkelijke keuze zijn, maar het brengt ook zijn eigen set van risico’s met zich mee, zoals velen de afgelopen paar jaar wel hebben gemerkt.

Er moet geen keuze gemaakt worden tussen die spannende wereld van bitcoin en de robuuste zekerheid van goud. In plaats daarvan kunnen ze samen elkaar versterken in de portefeuille van een belegger, waarbij de één de andere aanvult en vice versa.

Daarom stapt GoldRepublic naar voren met deze unieke deal. Voor nieuwe klanten die beginnen aan hun reis in edelmetalen met een aankoop van minimaal 100 euro aan goud, zilver of platina, biedt GoldRepublic nu een gram gratis goud ter waarde van €55 aan. Deze aanbieding biedt nieuwe en bestaande bitcoin-bezitters de perfecte kans om hun beleggingsportefeuille te diversifiëren en een balans tussen innovatie en stabiliteit te vinden.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie