Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Op vakantie in Spanje? Koop je kopje koffie met Bitcoin (BTC)!

Op vakantie in Spanje? Koop je kopje koffie met Bitcoin (BTC)!

Wie in Spanje een cappuccino bestelt bij een van de 130 vestigingen van koffieketen Nostrum, kan deze vanaf nu betalen met Bitcoin (BTC). De keten is een samenwerking aangegaan met Cyclebit, een startup die naar eigen zeggen “de kloof tussen crypto en retail overbrugt”. Daniel Bessmert, CEO van Cyclebit zei het volgende over de samenwerking in een Medium post:

In oktober starten we ons eerste gezamenlijke project met het café-netwerk van Nostrum. Binnenkort kun je crypto uitgeven in elk van de 130 café’s, allemaal dankzij Cyclebit.

Cyclebit heeft toegang tot een werkend ecosysteem door haar samenwerking met IBox, een betaalplatform met een jaarlijkse omzet van $1 miljard. Via een app voor iOS en Android kunnen verkopers hun klanten in staat stellen om betalingen vanuit zowel crypto-wallets als van reguliere banken te ontvangen. Cyclebit gelooft dat dit nieuwe inkomstenstromen voor hen zal ontgrendelen en de klantloyaliteit zal vergroten. Integratie-protocollen voor online en mobiele winkels zouden snel volgen, waarbij elke tool een eenvoudige manier biedt voor verkopers om de crypto-transacties die ze hebben voltooid te controleren en analyseren.

- Advertentie -

Volgens Cyclebit zou haar infrastructuur uiteindelijk kunnen helpen om de volatiliteit in cryptocurrencies te verminderen. De reden hiervoor is dat met eenvoudige cryptocurrency-betalingen, crypto de overgang zou maken van een “hobby van enkele enthousiastelingen” naar een veelgebruikte financiële asset, waarbij het grootschalige bezit onder vele gebruikers grote prijsschommelingen zou voorkomen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.252,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.304,44 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.308,84 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.318,87 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.360,58 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...