John van Meer John van Meer
06/12/2023 12:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/12/2023 10:59

Slaat de FOMO toe voor bitcoin? En gaat deze altcoin x30?

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Goedemiddag allemaal! Vandaag duik ik in een educatieve koersanalyse, geen financieel advies, en bespreek ik bitcoin (BTC) die de $45.000 op Coinbase heeft bereikt. Ik bekijk ook enkele altcoin-verzoeken en onderzoek of institutionele FOMO aanwezig is. 

Inflatie in Argentinië bereikt 254%, bitcoin tussen hoop en realiteit
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Institutionele crypto FOMO slaat toe

Op de grafieken zie ik liquiditeit rond $45.000, wat aangeeft dat de koers mogelijk naar $48.000 kan stijgen. De futuresgrafiek toont een niet-gesloten gap en suggereert een voortzetting van de opwaartse trend.

Institutionele FOMO lijkt mogelijk gezien de premium op Coinbase, waar grote instituten bereid zijn meer te betalen. De parabolische beweging van Bitcoin omhoog is op korte termijn positief, maar ik waarschuw voor mogelijke correcties. Ik ben voorzichtig optimistisch en zie mogelijkheden voor een dip na ETF-goedkeuring. 

Ik bespreek ook een evenwichtspatroon in een altcoin, waarbij ik let op uitbraken en hertesten. Het is essentieel om op parabolische bewegingen te letten en jezelf te beschermen tegen FOMO. In de premium Discord-groep deel ik meer trades en updates.

Advertentie

Chainlink analyse

Vervolgens bekijk ik Chainlink, dat een accumulatiefase lijkt te hebben doorbroken, met een focus op de $19-20 als mogelijke weerstand. Ik bespreek ook Waves, dat een Adam en Eve-patroon kan volgen met een technische target rond $670.

Als laatste herinner ik aan verzoekjes in de comments en benadruk ik het belang van voorzichtig traden in deze volatiele markt. Deze video biedt een diepgaande analyse van de huidige staat van de cryptomarkt, met speciale aandacht voor bitcoin en enkele belangrijke altcoins. Deze video mag je dus niet missen! Happy Trading en tot de volgende video!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie