Ivo Melchers Ivo Melchers
18/11/2023 18:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/11/2023 10:04

Troy boekt 100% winst in crypto; ‘buy the dip’ strategie maakt het verschil

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Troy boekt 100% winst in crypto; ‘buy the dip’ strategie maakt het verschil

Foto: Folenial/Shutterstock

Veel crypto-investeerders laten bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) buiten beschouwing vanwege het feit dat kleinere munten simpelweg een hoger opwaarts potentieel bieden. De Amerikaanse crypto-fanaat Troy Lindsey houdt echter wel zijn focus op de twee grootste crypto’s van de industrie, en heeft hier zijn geld dit jaar mee weten te verdubbelen. Zijn uitgebreide crypto-portfolio, bestaande uit bitcoin, ethereum en een groot aantal kleinere altcoins, is tevens kopieerbaar op handelsplatform eToro.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

100% winst dankzij bitcoin en ethereum

Troy is een populaire handelaar op het wereldwijde beleggingsplatform eToro. 3.800 mensen volgen de doorgewinterde investeerder en 216 mensen profiteren van zijn expertise middels de Copy Trader-functie van het platform.

Investeerders die aan het begin van het jaar ervoor kozen om Truy te kopiëren, ervaren op dit moment een winst van precies 100 procent. Dit indrukwekkende rendement heeft Troy grotendeels te danken aan zijn reusachtige bitcoin en ethereum positie.

Troy is een eigenaar van een klein bedrijf en tevens muzikant, maar heeft zich de afgelopen jaren enorm verdiend in de crypto-wereld. Bitcoin en ethereum zijn naar zijn mening de ‘’veilige keuzes’’ en dus heeft hij zo’n 90 procent van zijn portfolio in deze sterkhouders gealloceerd.

Om precies te zijn vertegenwoordigt bitcoin 57,78 procent en ethereum 31,45 procent van zijn portfolio. Alle andere cryptomunten worden door Troy als een stuk risicovoller beschouwd, en dus gaat hier een stuk kleiner deel van zijn geld naartoe. 2,91 procent van zijn portfolio gaat bijvoorbeeld naar cardano (ADA) en 1,37 procent naar chainlink (LINK). Daarnaast heeft Troy diverse andere altcoins in bezit, waarvan elk minder dan 1 procent van zijn beschikbare fondsen heeft toegewezen gekregen.

Bitcoin en ethereum hebben het gros van de cryptomarkt dit jaar weten te overtreffen met indrukwekkende stijgingen. De strategische zet van Troy blijkt dus de juiste keuze te zijn geweest.

Advertisement

Volg en kopieer succesvolle handelaren

Met een eenvoudige benadering heeft Troy zijn investeringsdoelen weten te realiseren. Hij laat zich simpelweg niet beïnvloeden door de prijsschommelingen in de cryptomarkt en koopt steeds kalmpjes bij wanneer de markt in chaos en paniek verkeert.

Niet voor iedere investeerder is een dergelijke ‘buy the dip’ strategie even makkelijk. Om die reden is het des te handiger dat je de transacties van Troy geautomatiseerd kunt overnemen op handelsplatform eToro. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en direct het portfolio van Troy overnemen. Je kunt hier naast troy overigens nog honderden andere succesvolle handelaren volgen en kopiëren.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement