Roy van Krieken Roy van Krieken
21/05/2022 08:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/05/2022 08:50

Valerio onderzoekt de risico’s van investeren in crypto met Bitvavo – Valerio Goes Crypto

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In een gloednieuwe 6-delige videoserie duikt presentator Valerio Zeno de wereld van crypto in. Samen met de Nederlandse crypto exchange Bitvavo wordt op kinderlijk eenvoudige wijze uitgelegd wat de crypto industrie nu precies inhoudt, hoe je er in kan investeren en wat de gevaren van een mogelijke investering zijn.

Eerder werd al uitgelegd wat cryptocurrencies en het investeren in cryptocurrencies nu precies inhouden. Er zijn een heleboel verschillende cryptomunten waar je in kunt investeren. De bekendste en grootste zijn uiteraard bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), maar er zijn duizenden munten waar een crypto investeerder uit kan kiezen. Daarnaast zijn in vorige afleveringen verschillende investeringsstrategieën onder de loep genomen.

In de nieuwste en alweer laatste aflevering gaat Valerio op bezoek bij onder meer rapper Bizzey. Investeren en handelen in cryptovaluta is volgens Bizzey net als boksen. Soms moet je ontwijken en soms moet je aanvallen. Daarnaast legt crypto expert Joël Happé uit hoe je op een verantwoordelijke manier kunt investeren in crypto en hoe je verstandig om kunt gaan met je munten.

Dit en nog veel meer kun je zien in de laatste aflevering in deze videoserie van Valerio Zeno in samenwerking met Bitvavo!

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Over Bitvavo

Bitvavo is een crypto exchange van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 2018 opgericht en is ondertussen het grootste en goedkoopste handelsplatform van heel Nederland. De exchange biedt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren en beleggers de mogelijkheid om in een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving te starten met het investeren in cryptovaluta tegen opmerkelijk lage handelskosten.

Meld je direct aan bij Bitvavo en verhandel de eerste €1.000 aan cryptocurrency gratis.

Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies aan, en dit aanbod groeit elk jaar behoorlijk. De exchange is daarnaast beschikbaar voor Android en iOS telefoons zodat je zelfs onderweg kunt investeren in cryptomunten. Al met al is Bitvavo voor elke Nederlandse crypto investeerders een uitstekende optie

Voor meer informatie over Bitvavo kun je terecht op de bedrijfspagina en de review op Crypto Insiders.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie