Kevin Schijven Kevin Schijven
04/07/2022 14:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/07/2022 14:30

Video: hoofdanalist Crypto Insiders bekijkt bitcoin, cardano en meer

Nieuws
Bitcoin analyse: dit is onze verwachting voor de komende periode

Foto: Maxx-Studio/Shutterstock

Afgelopen week verzorgde onze hoofdanalist, Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve live ask me anything (AMA) sessie voor onze leden. De video is vanaf vandaag ook terug te zien voor alle bezoekers van Crypto Insiders! Klik op de onderstaande video om de AMA te bekijken.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In deze koersvideo geeft Albert zeer heldere en duidelijke technische analyses van een groot aantal cryptocurrencies. Deze werden tijdens de live-uitzending verzocht door leden uit de Discord community van Crypto Insiders. Het gaat om crypto als bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cardano (ADA), solana (SOL) avalanche (AVAX), near protocol (NEAR), thorchain (RUNE), waves (WAVES), decentraland (MANA) en sandbox (SAND).

AppY bespreekt daarnaast trendlijnen, de relative strength index (RSI), divergences en Elliot Waves-analyses van al deze crypto. Ook gaat hij in op de invloed van macro, aandelen, de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en meer. Tot slot vertelt AppY welke crypto hij persoonlijk in de gaten houdt en beantwoordt hij natuurlijk de vele vragen van onze premium leden!

Advertentie

Volgende crypto AMA nog deze week

Vanwege het grote success en de hoge opkomst, organiseren we aanstaande vrijdag om 20.00 nog een AMA met AppY!

In de aankomende AMA-sessie zal onze analist wederom vragen van onze leden beantwoorden en uitgebreide technische analyses van vele crypto koersen geven. Mis ‘m dus niet! Je kunt alvast vragen opgeven in onze Discord groep.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de Crypto Insiders community!

Wil je ook meedoen? In onze vernieuwde Discord omgeving kun je van ervaren analisten en handelaren leren en krijg je toegang tot exclusieve content. In deze groep delen we dagelijkse technische analyses en kun je 24/7 met onze community kletsen en vragen stellen aan onze analisten. Zo kunnen we samen de markt voorblijven! Bekijk deze pagina voor meer informatie over het lidmaatschap en maak gebruik van onze gratis 30-dagen proefperiode.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie