Kevin Schijven Kevin Schijven
08/01/2023 13:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/01/2023 13:20

Video: Hoofdanalist deelt groot aantal nieuwe crypto koers analyses

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
https://youtu.be/9rvKRVDCmBk?t=43

Deze week hield onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, zoals elke week weer een nieuwe exclusieve live Ask Me Anything (AMA) sessie voor crypto koersen!

Deze exclusieve video, bedoeld voor leden van Crypto Insiders, is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s en koersanalyses eerder zien? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In de nieuwste editie van deze Crypto Insiders video duikt Albert opnieuw diep de koersen in. Het lijkt erop dat een aantal altcoins eindelijk in de buurt van de bodem van deze marktcyclus komen. Echter zien de allergrootste crypto er alsnog bearish uit en wordt voor deze koersen een diepere low verwacht.

Ditmaal kwamen de volgende crypto aan bod: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cardano (ADA), litecoin (LTC), polkadot (DOT), avalanche (AVAX), polygon (MATIC), cosmos (ATOM), solana (SOL), ethereum classic (ETC), chiliz (CHZ) en reserve rights (RSR).

Albert biedt wederom zeer heldere technische analyses van een groot aantal koersen. Deze analyses werden voor en tijdens de live-uitzending verzocht door Premium leden van Crypto Insiders.

Advertentie

Handel samen met Crypto Insiders

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks nieuwe analyses en video’s gedeeld. Ook kun je van ervaren handelaren en een grote actieve community leren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium pagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie