Kevin Schijven Kevin Schijven
14/07/2022 14:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/07/2022 14:05

Video: Onze hoofdanalist analyseert bitcoin, ethereum, vechain en meer!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Twee weken geleden verzorgde onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve live ask me anything (AMA) sessie! Deze exlusieve video, bedoeld voor leden van Crypto Insiders, was sinds vorige week voor iedereen hier terug te vinden!

Eind afgelopen week hield AppY wederom een nieuwe AMA-sessie voor onze leden. Ook deze video is nu voor alle bezoekers te zien! Klik op de bovenstaande of onderstaande video om de nieuwe AMA te bekijken.

Whales blijven massaal Bitcoin kopen in aanloop van halving
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In deze koersvideo geeft Albert wederom zeer heldere technische analyses van een groot aantal cryptocurrencies. Deze werden tijdens de live-uitzending verzocht door leden uit de Discord community van Crypto Insiders.

Ditmaal kwamen de volgende crypto aan bod: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), fantom (FTM), polkadot (DOT), chainlink (LINK), elrond (EGLD), vechain (VET) en meer.

Albert geeft daarnaast uitleg over Elliot Waves, Fibonacci niveaus en waar je vooral op moet letten bij het maken van een technische analyse. Ook bespreekt AppY de invloed van macro op bitcoin, de pariteit tussen de dollar en euro en beantwoordt hij natuurlijk de vele vragen van onze premium leden!

Advertentie

Join de Crypto Insiders community!

Wil je ook meedoen? In onze vernieuwde Discord omgeving kun je van ervaren analisten en handelaren leren en krijg je toegang tot exclusieve content. In deze groep delen we dagelijkse technische analyses en kun je 24/7 met onze community kletsen en vragen stellen aan onze analisten. Zo kunnen we samen de markt voorblijven! Bekijk deze pagina voor meer informatie over het lidmaatschap en maak gebruik van onze gratis 30-dagen proefperiode.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie