Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Voormalig topadviseur Trump zegt Bitcoin te hebben en werkt aan eigen cryptocurrency

Steve Bannon, de mede-oprichter van Breitbart News en voormalig Chief Strategy Officer van president Donald Trump heeft zichzelf een fan van Bitcoin getoond in een interview met CNBC op de Delivering Alpha conferentie in New York.

Bannon zei van mening te zijn dat cryptocurrencies veel kunnen betekenen in de toekomst en gevraagd naar of hij cryptocurrencies bezit antwoordde hij:

Ik hou van Bitcoin. Ik heb ook Bitcoin.

- Advertentie -

Nadat hij aangaf te denken dat 90% van alle initial coin offerings (ICO’s) rampzalig zijn verlopen, zei hij dat hij bezig was een eigen token te ontwikkelen:

We zijn bezig met wat tokens, momenteel… utility tokens, mogelijk voor de populistische beweging op wereldwijde basis. Maar ze moeten wel van goede kwaliteit zijn.

Bannon gaf aan dat veel investeerders gefaald hebben door dingen die zij niet goed doordacht hadden. Maar over cryptocurrencies over het algemeen zei hij dat “die de toekomst zijn”.

Steve Bannon stapte begin dit jaar, al dan niet gedwongen, op bij het (extreem-) rechtse Breitbart News, nadat hij ook al op niet al te beste voet ontslagen werd als topadviseur van president Donald Trump. Dit alles naar aanleiding van het boek “Fire and Fury: Inside the Trump White House” van Michael Wolff, waarin kritische uitspraken stonden van Bannon over Trump (en met name zijn kinderen Ivanka en Donald Trump jr.).

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.304,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.348,91 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.367,54 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.373,25 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.412,56 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...