We zijn LIVE: Bitcoin, corona en grote investeerders, stel nu je vragen!

Analisten John en Stef zijn live in een Ask Me Anything (AMA) sessie! Wat brengt de toekomst voor Bitcoin en de koers van bitcoin, en wat zal de rol van het coronavirus en grote investeerders zijn? Beide heren in op dit uiterst interessante vraagstuk! Bekijk de uitzending hieronder en klik door naar YouTube om daar je vragen te stellen!

- Advertentie -

Het bekijken van de uitzending kan in de speler hieronder. Wil je meekletsen, je vragen stellen of om een andere reden je stem laten horen? Klik dan in onderstaande video door naar YouTube en doe dat dan in de live chat!

 

Vond je het leuk om mee te kijken en je vragen te kunnen stellen? Hou onze website dan in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige AMA-sessies.

Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis ook de volgende AMA niet! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

 

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.956,80 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.018,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.046,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.048,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.243,70 Kopen
Laatste nieuws

“Bitcoin” zoekopdrachten in Nederland op hoogste punt sinds 2017, komt de...

0
Bitcoin (BTC) brak onlangs zijn recordprijs die in 2017 gevestigd werd. Het nieuwe record ging gepaard met enorme sprongen in de afgelopen maanden, dit...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...