Roy van Krieken Roy van Krieken
21/05/2023 16:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/05/2023 16:30

Win 2 kaartjes voor het grootste crypto event van Europa

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/posteriori

In de wereld waar blockchain en cryptocurrency steeds meer terrein winnen, dient de Meervaart in Amsterdam binnenkort als toneel voor een bijzonder evenement. Voor de allereerste keer wordt op 14 juni de Dutch Blockchain Days (DB23) georganiseerd. Dit baanbrekende evenement biedt zowel professionals als algemene crypto-geïnteresseerden een podium vol inzichtelijke lezingen, netwerksessies en de kans om te leren van de groten uit de crypto wereld.

Crypto Insiders mag twee gratis kaarten weggeven voor dit unieke evenement. Ben jij geïnteresseerd, lees dan snel verder om te kijken hoe je mee kunt doen met deze giveaway.

Bitcoin is een ‘Ponzi’ en ‘fraude’ volgens JPMorgan CEO
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Blockchain primeur in Amsterdam

DBD23 is een pionier op Nederlandse bodem, opgericht met de ambitie om de groei van de crypto industrie in Nederland te versnellen. Dit evenement biedt een unieke kans voor een breed scala aan deelnemers – van developers, consultants en overheidspersoneel tot kunstenaars, onderwijsprofessionals en zakenlieden – om de veelzijdige mogelijkheden van blockchain technologie en crypto-valuta te verkennen.

Web3 ontwikkelingen zijn in een stroomversnelling geraakt”, merkt Jan Scheele op, een van de drijvende krachten achter DBD23. “We zien een explosieve groei in het ecosysteem, met een golf aan startups, professionals en organisaties die deze technologie omarmen en inzetten.”

Duurzaamheid is een kernwaarde voor de organisatie van DBD23. In samenwerking met Carbify hebben ze zich gecommitteerd aan het realiseren van een koolstofneutraal evenement, waarmee ze streven naar het beter beschermen van onze planeet. DBD23 is een non-profit initiatief, mede mogelijk gemaakt door een team van toegewijde vrijwilligers die hun passie voor technologie en gemeenschap belangeloos inzetten.

Het evenement gaat verder dan het bespreken van de technologische ontwikkelingen – het zet ook de wereldwijde invloed, de uitdagingen zoals beveiligingsrisico’s, en de synergie met andere technologieën zoals AI op de agenda.

Haal je kaarten snel in huis

Hoewel de early bird tickets al zijn uitverkocht, zijn de reguliere tickets à €149,95 nog beschikbaar. Deze bieden toegang tot het gehele programma en omvatten gratis catering. Maar wees gewaarschuwd, ze vliegen de deur uit! Bovendien kun je een aantrekkelijke 20% korting scoren met de code CryptoInsiders20.

Maar dat is nog niet alles! Crypto Insiders geeft twee gelukkige winnaars de kans om gratis de DBD23 bij te wonen. Meedoen is simpel: beantwoord via onze Instagram Stories de vraag “wat is blockchain?“, maar dan zo fout en creatief mogelijk.

Dit is je kans om jouw meest ludieke en verkeerde interpretatie van blockchain te delen en tegelijkertijd kans te maken op gratis toegang tot het evenement. De meest originele en humoristische antwoorden maken kans op twee tickets ter waarde van €300!

Zien we je op 14 juni in Amsterdam?

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie