Redactie Redactie
02/10/2022 17:20 15 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:00

Win gratis kaarten voor het grootste Bitcoin evenement in Europa!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin_amsterdam

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Op 12, 13 en 14 oktober zal in de Westergasfabriek in Amsterdam het grootste bitcoin (BTC) evenement van Europa plaatsvinden. De knapste koppen binnen de wereld van bitcoin zullen aanwezig zijn om te praten over alles wat met bitcoin te maken heeft. Ben jij geïnteresseerd om dit unieke evenement bij te wonen? Crypto Insiders geeft een aantal gratis kaarten weg!

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

De grootste bitcoin conferentie van Europa

Drie dagen lang zal de Westergasfabriek in het teken staan van de koning der cryptocurrencies. De grootste bitcoin-conferentie ter wereld, die al jaren wordt georganiseerd door Bitcoin Magazine, zal nu ook in Amsterdam neerstrijken. De agenda voor het evenement staat tjokvol met grote namen die hun visie zullen delen over de huidige staat en de toekomst van bitcoin.

Onder de sprekers zijn een aantal belangrijke personen binnen de Europese crypto industrie en deskundigen op het gebied van bitcoin en crypto. Kortom, het zal in Amsterdam drie dagen lang volledig bol staan van de ‘crypto-beroemdheden’.

Het hoofdthema op de conferentie is ‘Hyperbitcoinisatie’ met als doel om ook het Europese continent te inspireren en te overtuigen van de potentie van bitcoin. Daarnaast zullen alle laatste technologische ontwikkelingen uitvoerig worden besproken door de hoog aangeschreven sprekers. 

De verwachting is dat er zeker 5.000 mensen per dag op het evenement af zullen komen en hiermee zal het de grootste bitcoin conferentie van Europa zijn. Het plan van de organisatie is om dit aantal de komende jaren te laten stijgen tot maar liefst 150.000 bezoekers verspreid over heel Amsterdam!

Hoe krijg je toegang?

De Bitcoin Amsterdam Conference is in principe voor iedereen met interesse in bitcoin toegankelijk. De kaartjes voor algemene toegang tot het evenement zijn beschikbaar vanaf €250. Unieke VIP-tickets gaan over de toonbank voor een aanzienlijk hoger bedrag van €3.000, maar deze kaarten komen natuurlijk met een heleboel extra privileges.

Mocht jij dolgraag aanwezig zijn op de conferentie, maar is het prijskaartje toch wat aan de hoge kant? Crypto Insiders geeft ook een aantal kaarten weg in een giveaway! Daarnaast kunnen geïnteresseerden met een kortingscode via Crypto Insiders ook 15% korting krijgen op de toegangsprijs met kortingscode PRESS15.


.

Tot in Amsterdam op 12, 13 en 14 oktober!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie