Home Nieuws Bitcoin nieuws Winklevoss tweeling: Wall Street heeft zitten slapen voor wat betreft bitcoin (BTC)

Winklevoss tweeling: Wall Street heeft zitten slapen voor wat betreft bitcoin (BTC)

Volgens de bekende Winklevoss-tweeling is Wall Street flink wat kansen misgelopen die bitcoin (BTC) aan veel andere beleggers heeft geboden. Door de onwilligheid om nieuwe activaklassen te verkennen zouden Wall Street-beleggers, of in andere woorden institutionele beleggers, achterop zijn geraakt op retailbeleggers. Dit zeiden de twee in een interview met CNN Business op 22 augustus.

- Advertentie -

De Winklevoss-tweeling, bekend als de oprichters van de cryptocurrency exchange Gemini, stelt dat Wall Street “achter het stuur in slaap is gevallen”. Daardoor zouden beleggers flink wat kansen mis zijn gelopen. Zo zei Tyler Winklevoss:

In tegenstelling tot het internet, waar je geen stukje van kon kopen, kun je nu eigenlijk een stukje van dit nieuwe internet van het geld kopen. Het is nog steeds een retail-gedreven markt, vanaf de eerste dag […] en veel mensen hebben het echt goed gedaan. Wall Street is achter het stuur in slaap gevallen.

In het interview wordt bitcoin met goud vergeleken, een vergelijking die vaker wordt gemaakt. Steeds meer beleggers, waaronder ook institutionele beleggers, zien bitcoin als een oppotmiddel als bescherming tegen economische onzekere tijden.

cryptocurrency_exchange_bitvavo_eerste_1000_euro_gratis_handelen_bannerDe tweeling geeft verder aan dat ze te bang waren om een grote kans te missen en daarom wel moesten investeren in bitcoin. De grote volatiliteit die de bitcoin koers zo nu en dan laat zien is dan ook geen probleem voor de twee:

We moesten wel investeren omdat we bang waren om deze kans te missen, we wilden onderdeel zijn van deze toekomst.

Heb je maandag de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

- Advertentie -

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.570,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.299,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.330,70 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.344,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.386,00 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...