Roy van Krieken Roy van Krieken
14/11/2022 16:40 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2022 16:40

‘Wolf of Wall street’ geeft 3 tips om bearmarkt te overleven

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
‘Wolf of Wall street’ geeft 3 tips om bearmarkt te overleven

Foto: WildMedia/Shutterstock

Jordan Belfort, de beruchte aandelenhandelaar waarop “The Wolf of Wall Street” is gebaseerd, heeft in het verleden een aantal tips gedeeld voor beleggers om de huidige markt te overleven. 

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Heb een meerjarige tijdshorizon

Volgens Belfort is het voor beleggers enorm belangrijk dat zij niet instappen met het idee op korte termijn al hoge rendementen te verwachten. Belfort stelt dat bitcoin (BTC) een long-term investering is waarbij beleggers tenminste drie jaar hun BTC zouden moeten vasthouden. 

“Als je een horizon van drie, vier of vijf jaar neemt, zou ik geschokt zijn als je geen geld verdient omdat de onderliggende fundamenten, denk ik, echt sterk zijn. Er is een beperkt aanbod,” zei hij. 

Volgens Belfort zal de potentie van BTC echt vrijkomen wanneer de crypto-markt eindelijk duidelijk gereguleerd zal worden door toezichthouders.

Advertentie

Kijk niet verder dan BTC en ETH

Een andere tip die Belfort meegeeft aan crypto-beleggers is het feit dat zij zich eigenlijk zouden moeten beperken tot de twee grootste cryptocurrencies. Dat zijn uiteraard bitcoin en ethereum (ETH). Er zijn momenteel duizenden verschillende cryptocurrencies, maar volgens The Wolf of Wall Street gaan verreweg de meeste hiervan ten onder vroeg of laat.

“Bitcoin is het type dat deze zuivering zal overleven; het gaat niet snel ergens heen. Ethereum lijkt er sterk op. Het was de eerste crypto die eigenlijk een soort van brede use cases had in termen van decentralized finance (DeFi) voor mensen om andere technologieën op te bouwen.”

Raak niet in paniek

Volgens Belfort zijn veel crypto-beleggers momenteel in paniek. Het gaat natuurlijk ook niet heel erg goed vandaag de dag. Jordan Belfort stelt echter dat beleggers onder geen beding in paniek moeten raken. De huidige bearmarkt houdt vroeg of laat op en dit is eigenlijk juist het moment om echt geld te verdienen:

“Op dit moment ben je klaar om in paniek je Bitcoin en Ethereum te verkopen. Ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, maar je moet diep ademhalen en nuchter blijven en niet meespelen in de paniek…”

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie