Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Blockchain is een snelgroeiende technologie in China, blijkt uit rapporten

Forkast Insights, de onderzoekstak van het in Azië gevestigde Forkast, heeft gekeken naar hoe blockchain-technologie in China integreert.

Op 5 december presenteerde Forkast Insights haar eerste rapport over hoe blockchain wordt toegepast door de Chinese overheid en bedrijven in het hele land. Volgens het rapport rijpt blockchain-technologie snel en heeft het een hele reeks praktische gebruiksvoorbeelden die zich ver buiten het experimentele stadium bevinden.

- Advertentie -

Forkast Insights nam de diepgaande analyse en inzichten van vooraanstaande Chinese blockchain insiders, academici en leiders mee in het rapport, om te zien hoe een van ’s werelds grootste economieën deze innovatieve technologie ervaart.

Het rapport gaat dieper in op hoe blockchain-implementatie in China zich verhoudt tot de rest van de wereld, hoe bedrijven blockchain gebruiken en hoe Chinese consumenten dit in hun dagelijks leven ervaren. Daarnaast werd er gekeken naar hoe China het voortouw neemt in de blockchain patent race en hoe The People’s Bank of China probeert zo snel mogelijk een ​​digitaal valuta te lanceren om onder andere de Amerikaanse dollar uit te dagen.

Met de recente oproep van de Chinese president Xi Jinping om blockchain-technologie te omarmen, is het land hard op weg om de nummer één plek te veroveren in het domineren van blockchain-innovaties. Xi identificeerde tientallen praktische use cases die gepromoot zouden moeten worden, waaronder: leningen, gezondheidszorg, namaakwaar, liefdadigheid en voedselveiligheid, terwijl hij benadrukte dat de ontwikkeling van blockchain China zou kunnen helpen om “een voorsprong te krijgen in de theoretische, innovatieve en industriële aspecten in dit opkomende veld.”

Blockchain heeft voet aan de grond gekregen in China, waarbij de overheid veel belang hecht aan de digitale economie. De voorzichtige maar veelbelovende goedkeuringen zijn signalen dat de Chinese overheid inderdaad een verdere implementatie van blockchain-technologie in het hele land overweegt.

Was dit de dip voor bitcoin (BTC)? Technisch analist David van Ineveld heeft zojuist weer een nieuwe wekelijkse analyse online staan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.439,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.326,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.354,56 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.390,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.390,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...