Roy van Krieken Roy van Krieken
14/11/2023 14:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2023 10:03

Cardano klaar voor groei: mega-partnerschap in zicht?

Cardano-ADA
cardano-ada-logo
Cardano nieuws
Cardano's (ADA) stijging naar de rode zone: een kritiek punt

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

Cardano (ADA) lijkt een indrukwekkend herstel te ondergaan. Na een periode van lage activiteit is de koers van cardano de afgelopen weken aanzienlijk gestegen, en een recent hoogtepunt van $0,39 werd bereikt​​. Deze stijging wordt mede toegeschreven aan sterke steun vanuit de Cardano-gemeenschap en belangrijke ontwikkelingen die plaatsvonden achter de schermen.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Kraken overweegt partnerschap met Cardano

In deze context van groei en innovatie heeft Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, interesse getoond in een samenwerking met Kraken. Deze grote Amerikaanse crypt-exchange overweegt verschillende partners voor de ontwikkeling van een eigen Layer 2 blockchain, en wellicht dat Cardano hier een handje bij kan helpen. Een dergelijk partnerschap zou niet alleen de positie van Cardano in de markt kunnen versterken, maar ook nieuwe mogelijkheden bieden voor Kraken in de dynamische wereld van blockchain en cryptocurrencies.

Uiteraard is er nog niks rond. Sterker nog, veel verder dan een bericht op Twitter van Charles Hoskinson is het nog niet gekomen. Maar we weten in ieder geval dat Cardano de samenwerking wel ziet zitten. Een reactie van Kraken is nog niet bekend.

Advertisement

Cardano ontwaakt uit winterslaap

De ontwikkelaarsactiviteit rond het Cardano-netwerk was in de maand oktober zelfs het hoogst vergeleken met andere blockchains. Deze toename in activiteit weerspiegelt een sterk vertrouwen in het potentieel van Cardano. Bovendien heeft het netwerk onlangs aangekondigd samen te werken met Polkadot (DOT).

Al met al kunnen we dus voorzichtig stellen dat het netwerk uit een diepe winterslaap lijkt te zijn ontwaakt. Dat zien we ook terug in de koers van ADA. Sinds 20 oktober is deze gestegen met bijna 60%. 

Met de aanhoudende groei in koers, een actieve ontwikkelaarsgemeenschap en mogelijke nieuwe samenwerkingen, waaronder die met Kraken, bevindt Cardano zich mogelijk in een sterke positie voor verdere expansie. Deze ontwikkelingen onderstrepen de ambitie van Cardano om een nog grotere speler te worden in de wereld van cryptocurrencies en blockchain. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement