Roan Egberts Roan Egberts
21/12/2023 17:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/12/2023 18:22

Cardano kondigt belangrijke nieuwe samenwerking aan

Cardano-ADA
cardano-ada-logo
Cardano nieuws
Cardano kondigt belangrijke nieuwe samenwerking aan

Foto: Grey82/Shutterstock

De Cardano Foundation, een organisatie die toezicht houdt op de ontwikkeling van de layer-1 blockchain, heeft een samenwerking aangekondigd met het Braziliaanse staatsenergiebedrijf Petrobras. Hiermee gaat de Cardano Foundation blockchain-educatie aanbieden en wil de adoptie van blockchain technologie verder uitbreiden. Het partnerschap sluit aan bij één van de belangrijkste vijfjarenplan van de Cardano Foundation.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto educatieprogramma voor Petrobas

Op X geeft Cardano Foundation in een bericht aan dat er voor de eerste keer een blockchain-educatieprogramma beschikbaar gesteld zal worden aan meer dan 40.000 medewerkers van Petrobras, het grootste bedrijf in Brazilië en Zuid-Amerika. De inhoud van het blockchain-educatieprogramma wordt geleverd via de Petrobas Universiteit.

Met het trainingsprogramma gaan deelnemers in op de potentie van blockchain, leren ze verschillende gebruiksscenario’s en toepassingen van blockchain en zijn ze bezig met het voltooien van interactieve quizzen over verschillende onderwerpen.

Ook door de lancering van de verschillende trainingsprogramma’s organiseerde de Cardano Foundation twee workshops in de metaverse. Daarbij wordt gekeken naar de regelgeving van blockchain in Brazilië, maar ook naar de regelgeving van blockchain in de rest van de wereld.

Advertentie

CEO Cardano Foundation enthousiast over samenwerking

Frederik Gregaard, CEO van de Cardano Foundation, reageerde enthousiast:

“Onze samenwerking met Petrobras – een Fortune 500-bedrijf en één van de grootste beursgenoteerde bedrijven ter wereld – benadrukt zowel de belangstelling van het bedrijfsleven voor blockchain-educatie als het groeiende bereik van de Cardano Foundation en haar missie. We zijn verheugd om samen te werken met Petrobras, zowel om nieuwe gebruiksscenario’s voor blockchain-technologie te onderwijzen en te verkennen.”

Daarnaast sluit het partnerschap aan op één van Cardano’s belangrijkste doelstellingen, die in 2021 werd aangekondigd door de Cardano Foundation, waarbij het doel was om de relaties met Fortune 500-bedrijven te versterken.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Deelnemers ontvangen NFT’s

Naast het feit dat deelnemers aan de verschillende trainingen over blockchain een certificaat ontvangen na voltooiing van de training, kunnen ze ook een non-fungible token (NFT) ontvangen. De eerste 500 deelnemers aan de training ontvangen namelijk NFT die is gemaakt in samenwerking met de Petrobas Education Board. De NFT’s zijn dynamisch en kunnen de vooruitgang en mijlpalen van elke deelnemer tijdens en na een training weergegeven worden.

Deel dit artikel
Roan Egberts

In 2021 kwam Roan in aanraking met de wereld van cryptocurrencies en deed hij ook zijn eerste crypto-investeringen. Roan is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en volgt dan ook een financiële opleiding op Hogeschool Saxion. Momenteel volgt hij een minor in “Blockchain”. Met deze minor wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van blockchain-technologie. Tot slot is Roan actief in het telegramkanaal van Crypto Insiders als beheerder, dus wie weet kom je hem daar ook tegen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie