Erik Juffermans Erik Juffermans
21/09/2022 19:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/09/2022 19:07

“Er is geen weg terug.” Charles Hoskinson over Cardano’s Vasil update

cardano-ada-logo
Cardano nieuws

Deze week wordt de Vasil update van het Cardano (ADA) netwerk geïnitieerd. De update zal vele veranderingen met zich mee brengen die het netwerk aanzienlijk moeten verbeteren. In een recente Youtube-video deelde mede oprichter van Cardano, Charles Hoskinson dat er op dit moment eigenlijk al ‘geen weg meer terug is’. De Vasil update zal morgen op 22 september worden gelanceerd.

Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies
  • cardano-ada-logo
    Cardano nieuws

Geen weg terug

“We verwachten geen problemen, maar er is nu geen weg meer terug. Testen kunnen ons niet meer redden; de raket is al de lucht in. Òf hij ontploft òf hij bereikt de ruimte, en natuurlijk gaat hij de ruimte bereiken.” Aldus Hoskinson.

Dramatische woorden die menig Cardano houder misschien een beetje nerveus kunnen maken. Maar tegelijkertijd stelt Hoskinson zijn ruim 300 duizend volgers op Youtube gerust door zijn vertrouwen in de update te benadrukken.

Een mooie toekomst?

In de video die Hoskinson deelde op zijn Youtube kanaal sprak hij zich ook uit over het verdere traject van Cardano. Hijzelf verwacht een mooie toekomst voor Cardano en zegt dat het netwerk goede vooruitgang boekt in relatief onzekere tijden in de crypto sector. Volgens Hoskinson zijn het moeilijke tijden voor gebruikers van cryptocurrencies en hij refereerde naar het Terra (LUNA) fiasco van eerder dit jaar.

“De ineenstorting van LUNA was een destructie van 600 miljard dollar aan waarde.” aldus Hoskinson

Ondanks alle hectiek in crypto land is Hoskinson dus erg optimistisch over zijn Cardano. Volgens hem is Cardano een van de sterkste projecten in de crypto sector en het zal blijven doorontwikkelen.

De ontwikkelaars van Cardano en met name medeoprichter Hoskinson staan inmiddels bekend om hun lange termijn visie en optimistische plannen. Hoskinson verwacht dat de komende 3 tot 6 maanden “er heel mooi uit gaan zien”. En dat er erg veel dingen zijn om naar uit te kijken voor de Cardano community in 2023. Hoskinson vertelde ook dat de Vasil update een groei van Cardano’s Decentralised Finance (DeFi) netwerk zal mogelijk maken.

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie